پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

اعلام کشته شدن عضو القاعده در حملات ائتلاف برای بار دوم

اعلام کشته شدن عضو القاعده در حملات ائتلاف برای بار دوم

وزارت دفاع آمریکا برای دومین بار از کشته شدن «محسن الفضلی» عضو کلیدی القاعده در سوریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در حمله جنگنده های ائتلاف به مواضع تروریست ها در سوریه «محسن الفضلی» عضو کویتی الاصل القاعده کشته شده است. این خبری بود که خبرگزاری رویترز به نقل از وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد. بر این اساس این عضو کلیدی گروه موسوم به «خراسان» در حمله روز هشتم جولای به منطقه سرمده واقع در حومه ادلب کشته شده است.

پنتاگون با انتشار بیانیه ای اعلام کرد الفضلی از اعضای ارشد و عملیاتی القاعده و در ارتباط تنگاتنگ با حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ بوده است. این خبر در حالی منتشر می شود که وزارت دفاع آمریکا پیشتر نیز مدعی کشته شدن الفضلی شده بود.

در خبری که اواخر سپتامبر گذشته (اوایل مهر ماه ۱۳۹۳) منتشر شد «جان کربی» سخنگوی پنتاگون برای نخستین بار مدعی کشته شدن محسن الفضلی در حملات جنگنده های ائتلاف به سوریه شده بود. به ادعای وی قربانیان این حمله، الفضلی و اعضای خانواده وی بوده اند. آمریکا گروه خراسان را شبکه‌ای از شبه‌نظامیان القاعده در پاکستان و افغانستان توصیف کرده است که در کنار جبهه‌ النصره در سوریه می‌جنگند.

این تناقض نشان می دهد اعلام اخباری از این دست عمدتا با اهداف تبلیغاتی برای نشان دادن موثر بودن حملات ائتلاف موسوم به ضدداعش در عراق و سوریه انجام می گیرد. با این حال تحولات میدانی در این دو کشور بیانگر بی نتیجه بودن این حملات و دروغین بودن ادعاهای مطرح شده از سوی آمریکا است.

کد خبر 2863391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha