احمد رجب پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با رایزنی های صورت گرفته توسط دبیرخانه جشنواره، مرضیه برومند از کارگردانان مشهور سینما و تلوزیون کشورمان در روز آخر و مراسم اختتامیه نهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه اهر حضور خواهد یافت.
وی با بیان اینکه حضور چهره های نامی و شناخته شده در عرصه های ملی باعث دلگرمی هنرمندان و دست اندر کاران جشنواره می شود، افزود: خوشحالیم که وی دعوت دبیرخانه جشنواره سراسری تئاتر کوتاه اهر را پذیرفت و برای حضور در این رویداد مهم فرهنگی کشور اعلام آمادگی کرد.
پیش از این دبیر اجرایی نهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه اهر همچنین از تجلیل از حسین محب اهری بازیگر معروف سینما و تلویزیون در اختتامیه این جشنواره خبر داده بود.
مرضیه برومند کارگردانان مشهور ایرانی متولد سال ۱۳۳۰ در تهران و دارای مدرک کارشناسی هنرهای نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است و تجربیات فراوانی در زمینه کارگردانی، بازیگری، عروسک گردانی و تئاتردر کارنامه حرفهای خود دارد که از آن جمله می توان به؛ دایره مینا، شهر موشها، تحفهها، میهمان ناخوانده، پناهنده، الو الو من جوجوام، امشب از خود میسازیم، وای بر مغلوب و سفر خوش اشاره کرد.
گفتنی است نهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه اهر روزهای ۲۴ تا ۲۸ مرداد امسال در شهرستان اهر برگزار خواهد شد.


نظر شما