خدر ولدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تیم بوکس نوجوانان کرمانشاه با ترکیب ۶ نفره از روز جمعه سیزدهم شهریور ماه امسال مقتدرانه در مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور حضور یافت و پس از چندین رقابت نفسگیر ۲ نماینده ما به فینال این رقابتها راه پیدا کردند.
وی با ابراز خرسندی از عملکرد مطلوب نماینده کرمانشاه در این رقابتها افزود: عارف صفری در وزن ۴۸ کیلوگرم و سینا عزیز پناه در وزن ۸۰ کیلوگرم به نمایندگی از کرمانشاه به فینال مسابقات راه یافتند.
ولدی ایلام، مازندران، تهران و لرستان و کرمانشاه را از جمله فینالیستهای این رقابتها برشمرد و گفت: عصر امروز مرحله نهایی این پیکارها در ایلام برگزار و نتایج فینال نیز مشخص خواهد شد.
دبیر هیئت بوکس استان کرمانشاه در پایان بیان کرد: بوکسورهای نوجوان کرمانشاهی تاکنون در این مسابقات به ۲ نشان برنز بدست آوردند.
نظر شما