پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱۳:۵۶

رئیس انجمن زمین شناسی و اقتصاد ایران:

تحقیقات و پژوهش هدفمند به رشد و توسعه علمی کشور کمک می‌کند

تحقیقات و پژوهش هدفمند به رشد و توسعه علمی کشور کمک می‌کند

دامغان - رئیس انجمن زمین‌شناسی و اقتصاد ایران بر ضرورت هدفمند بودن کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در راستای رشد و توسعه علمی کشور تأکید کرد و گفت: کمبود اعتبار مهم‌ترین مشکل این بخش است.

به گزارش خبرنگار مهر، پرفسور محمد حسن کریم پور صبح چهارشنبه در هفتمین همایش ملی انجمن زمین شناسی اقتصاد ایران که با حضور ۲۰۰ نفر از زمین شناسان و پژوهشگران از سراسر کشور به میزبانی دانشگاه دامغان آغاز بکار کرد، ضمن تاکید بر اینکه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی باید هدفمند باشد و با برنامه دنبال شود، افزود: هدفمند بودن کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در رشد و توسعه علمی کشور تأثیرگذار و تضمین کننده ثبات است.

همایش ملی انجمن زمین‌شناسی اقتصاد ایران در دامغان

کارهای تحقیقاتی و پژوهشی به خاطر نبود بودجه و اعتبار نباید تعطیل شود

وی با بیان اینکه همگرایی متخصصان تشکل های معدنی، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ها و سازمان توسعه معدن کشور در رونق و توسعه دادن معادن کشور سهم قابل توجهی دارند، خاطرنشان ساخت: باید با کارهای تحقیقاتی و پژوهشی به نیازهای کشور پاسخ دهیم.

رئیس انجمن زمین شناسی و اقتصاد ایران هدفمند کردن کارهای تحقیقاتی و پژوهشی را مهمترین مأموریت دولت و مراکز علمی برشمرد و گفت: ۶۵ درصد کارهای دانشجویان در امر کیفیت و کارهای تحقیقاتی و پژوهشی صرف می شود.

کریم پور با تاکید بر اینکه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در امر معادن کشور به خاطر نبود بودجه و اعتبار نباید تعطیل شود، افزود: نقش دانشگاه ها و مراکز آموزش های عالی کشور در تنظیم برنامه ها در تقویم تحقیقاتی و پژوهشی ایران ۱۴۰۴ مهم و از یک اهمیت ویژه برخوردار است که باید به صورت ویژه به این موضوع پرداخته شود.

عبدالرحمن رستمیان نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی

بودجه تحقیقاتی و پژوهشی کشور افزایش یابد

نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی نیز خواستار شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های معدنی کشور در راستای تولید اشتغال و ثروت شد و افزود: آمایش سرزمین در این زمینه نقش قابل توجهی دارد.

عبدالرحمن رستمیان بهره گیری از قطب های معدنی و صنعتی کشور در کنار سیاست گذاری و برنامه ریزی مناسب را امری ضروری دانست و با انتقاد از کم بودن بودجه تحقیقاتی و پژوهشی، اظهار داشت: سهم این بخش باید از دو درصد به چهار درصد افزایش پیدا کند.

وی گفت: باید بکوشیم برای تجهیزات نو و شناخت هر چه بهتر اکتشافات معدنی بیش از گذشته بکار گرفته شود و از این موضوع به عنوان یک حرکت مهم در رشد و توسعه معدنی نگاه کنیم.

علی اکبر حسن نژاد دبیر هفتمین همایش ملی زمین شناسی و اقتصاد ایران

ارائه ۶۰ مقاله همایش ملی زمین شناسی و اقتصاد ایران به صورت سخنرانی

دبیر هفتمین همایش ملی زمین شناسی و اقتصاد ایران نیز از ارسال ۲۳۰ مقاله به دبیرخانه این همایش خبر داد و افزود: از این تعداد ۱۶۰ مقاله پذیرش شده است.

علی اکبر حسن نژاد اضافه کرد: از این تعداد مقاله ارسالی ۶۰ مقاله به صورت سخنرانی و ۱۳۰ مقاله دیگر به صورت پوستر در طی دو روز برگزاری همایش از آنان استفاده و بهره برداری خواهد شد.

وی تصریح کرد: بررسی پتانسیل های ذخایر و اکتشافات معادن کشور و تبادل نظر اطلاعات علمی، ارتقاء سطح دانش فنی از سوی اساتید و متخصصان از اهداف برگزاری همایش است.

دبیر هفتمین همایش ملی زمین شناسی و اقتصاد ایران، زمین شناسی اقتصادی، پترولوژی (مرتبط با زمین شناسی اقتصادی)، اکتشافات ژئوشیمیایی، اکتشافات ژئوفیزیکی و ذخایر معدنی، سنجش از راه دور، GIS و اکتشافات مواد معدنی، زمین شناسی زیست محیطی و زمین شناسی و هیدروشیمی را از جمله محورهای این همایش برشمرد و گفت: این همایش سال آینده در دانشگاه زنجان برگزار می شود.

همایش ملی انجمن زمین‌شناسی اقتصاد ایران در دامغان

در این همایش از دو پیشکسوت معدنی و ۱۲ مهمان افتخاری با اهدا لوح و تندیس تجلیل شد.

کد خبر 2911686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha