۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۳:۴۸

در دیدار شورای مرکزی انجمن فیلم کوتاه با ایوبی مطرح شد

نگرانی از بیکاری فیلمسازان فیلم کوتاه/ بودجه حذف شده بازگردد

نگرانی از بیکاری فیلمسازان فیلم کوتاه/ بودجه حذف شده بازگردد

حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی با اعضای شورای مرکزی انجمن فیلم کوتاه خانه سینما، دیدار و گفتگو کرد که در این دیدار مشکلات فیلمسازان فیلم کوتاه مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اعضای شورای مرکزی انجمن فیلم کوتاه خانه سینما ظهر روز یکشنبه ۲۹ شهریور با حضور در موزه سینمای ایران با رییس سازمان سینمایی دیدار و گفتگو کردند.

مجید برزگر، آرش رصافی، نیما عباسپور، مسعود امینی، مصطفی آل احمد در این دیدار با حجت الله ایوبی درباره مشکلات کنونی فیلم کوتاه، کاهش تولیدات انجمن سینمای جوان و نگرانی های صنفی در این باره گفتگو کردند.

در این دیدار همچنین پیشنهاد شد که بودجه حذف شده فیلم کوتاه در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به انجمن سینمای جوانان ایران به منظور تولید افزوده شود.

ارائه آثار کوتاه در شبکه نمایش خانگی، تلاش برای همکاری تلویزیون برای نمایش فیلم های کوتاه و افزوده شدن فیلم کوتاه به جشنواره فجر و بازنگری درباره چگونگی نمایش فیلم های کوتاه در گروه سینمایی «هنر و تجربه» از پیشنهادات ارائه شده در این جلسه بود.

نگرانی از بیکاری فیلمسازان حرفه ای فیلم کوتاه در سال ۹۴ از دیگر دل‌مشغولی های شورای مرکزی انجمن فیلم کوتاه بود.

همچنین اعضا در این دیدار از راه اندازی گروه «هنر و تجربه» به منظور پاتوقی سینمایی تقدیر و خواستار ایجاد سینماتک هایی به عنوان پاتوق فیلم کوتاه در قالب «هنر و تجربه» شدند.

حجت الله ایوبی نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه فیلم کوتاه اظهار امیدواری کرد که با بررسی موارد اشاره شده از سوی انجمن فیلم کوتاه، درباره موارد یاد شده تصمیم گیری و مشکلات موجود رفع شود.

وی همچنین با اشاره به دیدار خود با گروه های مختلف تاکید کرد که نقدهای موجود را می شنوم و امیدوارم با بررسی مسائل و مشکلات شرایط بهتری را برای سینما رقم بزنیم.

 

کد خبر 2920059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha