علی پناه سراج نویسنده کتاب اول و تهیه کننده فیلم مستند آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری شهرستان فیروزکوه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در تابستان سال جاری کار فیلمبرداری، عکاسی و جمع آوری منابع، اسناد و مدارک مورد نیاز فیلم تهیه و به مرحله تنظیم و تدوین رسید.
وی ضمن اشاره به نحوه تدوین این فیلم گفت: جمعی از مشاورین و متخصصین تدوین در این کار مشارکت فعال دارند و سعی لازم بر آن است که همه آثار تاریخی شهرستان مستند باشد.
این فرهنگی و روزنامه نگار هدف از جمع آوری آثار و مواریث گذشته را آشنایی مردم با تمدن کهن و حفظ و صیانت از آنان دانست و گفت: فیروزکوه قطب مهم گردشگری استان تهران است که بیشترین آثار باستانی و تاریخی را در خود جای داده که این امر کمک شایانی به هدایت و رهنمون دادن گردشگران و توریست ها خواهد کرد.
علی پناه سراج اضافه کرد: شهرستان فیروزکوه با وسعتی بالغ بر دو هزار و چهارصد و سه کیلومتر مربع، بزرگترین و وسیع ترین شهرستان استان تهران بوده و پراکندگی جغرافیایی آن طوری است که ۱۰۳ روستا و آبادی را در خود جای داده است لذا سعی داریم فیلمبرداری و عکسبرداری از همه روستاها، آبادی ها و شهرهای فیروزکوه انجام گرفته است.
سراج در پایان گفت: امیدوارم این بسته فرهنگی به زودی عرضه و نمونه ای برای سایر شهرستان های استان تهران باشد تا میراث گذشته و کهن این سرزمین متمدن را ارج بنهند.
نظر شما