پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۳۰

نفر سوم مسابقات جهانی کشتی آمریکا:

هدفم کسب مدال طلای المپیک است/خودم را درگیر حواشی نمی‌کنم

هدفم کسب مدال طلای المپیک است/خودم را درگیر حواشی نمی‌کنم

فردیس - نفر سوم مسابقات جهانی کشتی آزاد آمریکا گفت: هدفم کسب مدال طلای المپیک است و برای رسیدن به این مهم تمام توانم را به کار خواهم گرفت.

علیرضا کریمی در گفتگو با مهر اظهار کرد: در اولین حضورم در مسابقات جهانی بزرگسالان آمریکا خوشبختانه با دست پر به کشور بازگشتم و شناخت خوبی از فضای مسابقات در این سطح و رقیبان خود پیدا کردم.

وی افزود: مسابقات لاس وگاس آمریکا تجربه بسیار گرانبهایی برای من بود و ایمان دارم این تجربه می تواند به من در ادامه راه و حضور موفق در مسابقات مهمی چون المپیک ریو کمک شایانی کند.

این کشتی گیر البرزی با بیان اینکه الگویش در کشتی علیرضا حیدری است، گفت: در دوران کودکی شاهد تمرینات علیرضا حیدری از نزدیک بودم و از همان زمان علاقمند به سبک کشتی او شدم و امیدوارم بتوانم مسیری که او طی کرد را تکرار کنم و در مسابقات جهانی و المپیک برای کشورم به مانند او کسب مدال کنم.

کریمی که در کارنامه ورزشی خود مدال طلای نوجوانان و جوانان جهان را دارد و اوایل امسال مقام قهرمانی بزرگسالان آسیا را کسب کرده است، در ادامه گفت: برای کسب مدال طلای بزرگسالان جهان به آمریکا رفته بودم اما شرایط مسابقات و فشار حاکم بر رقابت ها آنقدر بالا بود که در نهایت به مدال برنز رسیدم.

وی افزود: از اینکه به مدال خوشرنگ طلا نرسیدم کمی ناراحتم اما کسب مدال در اولین حضور در مسابقات جهانی عملکرد خوبی است و مربیان تیم ملی و کارشناسان آن را در اولین حضور قابل قبول می دانند.

علیرضا کریمی با بیان اینکه کشتی البرز قهرمان پرور است، گفت: این استان در رشته های مختلف قهرمانان و مدال آوران زیادی دارد و کمی طبیعی است که آن چنان که در سایر شهرها اتفاق می افتاد شاهد حمایت از قهرمانان نباشیم.تمام سعی ام این است که خودم را درگیر حواشی نکنم و تمام فکر و توانم را به مسابقات آینده معطوف کرده ام.

وی در پایان افزود: ورزش ایران روزهای حساسی را پیش رو دارد و میدان بزرگی چون المپیک در انتظار ماست بنابراین من و دیگر ورزشکاران ایرانی باید تمرکز خود را بر تمرینات و اردوهای آماده سازی بگذاریم تا در نهایت کشورمان در این رویداد بزرگ ودر تقابل با کشورهای مختلف به جایگاه خوبی دست پیدا کند.

کد خبر 2933190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha