پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ مهر ۱۳۹۴، ۵:۱۷

آلمان تاکید کرد:

لزوم مسئولیت پذیری شیخ نشین های خلیج فارس در قبال مهاجران

لزوم مسئولیت پذیری شیخ نشین های خلیج فارس در قبال مهاجران

وزیر امور خارجه آلمان خطاب به کشورهای حاشیه خلیج فارس مسئولیت پذیری بیشتر آنها در قبال مهاجران سوری را خواستار شد.

به  گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، آلمان خطاب به کشورهای حاشیه خلیج فارس مسئولیت پذیری بیشتر این کشورها نسبت به وضعیت و سرنوشت مهاجران سوری را خواستار شد. در بیانیه کشور آلمان از بی تفاوتی این کشورها انتقاد شده است.

وزیر خارجه آلمان کشورهای حاشیه خلیج فارس را به حمایت از مهاجران سوری دعوت کرد و گفت: بهتر است این کشورهای عمدتا ثروتمند کمک های خیریه خود را در جهت تامین مهاجران سوری صرف کنند.

اشتاین مایر در ادامه افزود که کل کشورهای خاورمیانه با احترام خاصی از تلاش های اروپا و به ویژه آلمان در استقبال از پناهجویان سوریه یاد می کنند.

وی که این سخنان را پس از ملاقات با پادشاه عربستان ایراد می کرد، همچنین گفت ریاض علاوه بر استقبال از پناهجویان، کمک های مالی مهمی برای حمایت از آنان ارایه می کند.

وزیر امور خارجه آلمان سپس با محرمانه خواندن گفتگوها درباره حقوق بشر با عربستان، بر ضرورت مذاکره با کشورهای عربستان و ایران تأکید کرد و گفت: بدون این گفتگوها بحران سوریه حل نخواهد شد.

کد خبر 2945138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha