مديرعامل انجمن حمايت از بيماران ديابتي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: انجمنهاي پزشكي مي توانند به عنوان بازوي وزارت بهداشت باشند. چرا كه كارشناسان به علت داشتن ارتباط زياد با مردم و بيماران ، اطلاعات بسياري در مورد نيازها دارند و مي توانند به مسئولان انتقال دهند.
دكتر اسدالله رجب اظهار داشت: همكاري و تعامل وزارت بهداشت با انجمنهاي پزشكي در دوره هاي قبلي مسئولان اين وزارتخانه وجود نداشته و به تازگي آغاز شده است كه اميدواريم اين همكاري ادامه يابد تا از نظرات كارشناسان نيز استفاده شود.
وي تصريح كرد: مراكز تحقيقاتي نظير مركز تحقيقاتي مربوط به بيماري ديابت پس از 3 تا 4 سال پس از تشكيل انجمن ، فعاليتهاي تحقيقاتي خود را آغاز كرده است. بنابراين در اين مورد مي توانند با مسئولان در وزارت بهداشت همكاري داشته باشند.
رجب گفت: با توجه به تعداد زياد بيماران ديابتي ، هزينه سنگين درمان اين بيماران و هزينه مربوط به حقوق پرسنل بهداشتي كه وظيفه آموزش به اين بيماران را بر عهده دارند ، سالانه 900 ميليارد تومان براي درمان بيماران ديابتي هزينه شود كه سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور بايد اين اعتبار را در اختيار وزارت بهداشت قرار دهد.
مديرعامل انجمن حمايت از بيماران ديابتي اظهار داشت: براي پيگيري اختصاص بودجه مناسب درمان بيماران ديابتي در كشور ، قرار است مسئولان حامي بيماران ديابتي ، جلساتي با نمايندگان مجلس تشكيل دهند تا بودجه درمان را افزايش دهند. چرا كه هم اكنون نيز بسياري از بيماران ديابتي بيمه نيستند.
نظر شما