۲۳ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۵۶

معاون عمرانی استانداری بوشهر:

راه‌اندازی منطقه آزاد بوشهر شرایط جدیدی برای استان رقم می‌زند

راه‌اندازی منطقه آزاد بوشهر شرایط جدیدی برای استان رقم می‌زند

بوشهر - معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: راه‌اندازی منطقه آزاد بوشهر شرایط جدیدی برای استان رقم می‌زند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسن باستی بعد از ظهر شنبه در نشست با مسئولان سازمان دامپزشکی اظهار داشت: دامپزشکی با توجه به تامین بخشی از نیازهای روزانه مردم نقش مهمی در جامعه دارد.

وی به نقش عملکرد مطلوب دامپزشکی در بهبود وضعیت سلامت در جامعه اشاره کرد و افزود: دولت توجه ویژه‌ای به بخش سلامت دارد و بخشی از این برنامه‌ها مربوط به حوزه دامپزشکی است که در سلامت جامعه نقش آفرین است.

معاون عمرانی استانداری بوشهر به ظرفیت‌های بالای استان بوشهر در زمینه‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: صنایع نفت و گاز و پتروشیمی بخشی از این ظرفیت‌ها است که می‌توان به صادرات ۹۵ درصد نفت کشور در خارگ و تولید ۶۰ درصد گاز کشور در پارس جنوبی اشاره کرد.

وی همچنین به ظرفیت‌های استان در بخش دریا و ساحل و همچنین صید و صیادی و تجارت آبزیان اشاره کرد و افزود: وجود نیروگاه اتمی نیز یکی دیگر از ظرفیت‌های استان است.

باستی در ادامه به روند تصویب منطقه آزاد بوشهر در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: تصویب و اجرای این طرح شرایط جدیدی را برای استان بوشهر ایجاد خواهد کرد و رونق اقتصادی و توسعه اشتغال و صادرات و درآمدزایی از جمله مزایای آن است.

وی در ادامه از حمایت مدیریت استان بوشهر از فعالیت‌های دامپزشکی خبر داد و بیان کرد: حمایت‌های لازم به منظور صادرات فرآورده‌های پروتئینی با کمک مجموعه دامپزشکی صورت می‌گیرد.

کد مطلب 2966741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha