پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ آذر ۱۳۹۴، ۱۰:۰۰

استاندار قزوین:

پیشگیری در اولویت ستاد مبارزه با مواد مخدر قزوین قرار گیرد

پیشگیری در اولویت ستاد مبارزه با مواد مخدر قزوین قرار گیرد

قزوین- استاندار قزوین گفت: پیشگیری و آموزش در اولویت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، فریدون همتی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان که با حضور جزینی قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در سالن جلسات استانداری برگزارشد، اظهار کرد: شرایط محیطی و اجتماعی، وجود صنایع  مختلف، فرهنگ های متنوع و مهاجر پذیری در استان قزوین از جمله عواملی هستند که باعث بالارفتن آمار معتادین و متجاهرین کارتن خواب می شوند.

وی افزود: از تمامی تلاش هایی که تا کنون برای پیشگیری و مقابله با این بلای خانمان سوز در استان صورت گرفته باید تقدیر و تشکر کرد.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با تاکید بر ضرورت حمایت از اجرای ماده ۱۶ در این حوزه بیان داشت: قزوین از امکانات و ظرفیت های مناسبی در امر نگهداری و بازپروری معتادین برخورداراست و مشکلات اعتباری که به منظور ساماندهی این موضوع در استان وجود دارد باید پیگیری و مرتفع شود.

وی تصریح کرد: قوه  قضائیه  و مسئولان قضایی نیز در این مبحث اعلام آمادگی کرده اند که جای تقدیر دارد.

همتی تاکید کرد: باید از طریق آموزش، فرهنگ سازی و استفاده از شیوه های اجتماعی با این پدیده مبارزه کرد و اقداماتی مناسب را طراحی و اجرایی کرد.

استاندار با بیان اینکه در گام اول باید پیشگیری را مد نظر داشته باشیم خاطرنشان کرد: اصل پیشگیری اصل مهمی است و اراده ی برخورداری یک استان پاک از موادمخدر را در خود و مدیران می بینم که در این راستا باید برنامه ریزی و گام برداشت.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تصریح کرد: فرمانداران باید با جدیت این دغدغه را پیگیری کرده و شرایط مناسبی را برای مردم در امر پیشگیری  و مقابله با این آسیب اجتماعی فراهم کنند.

کد خبر 2993258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha