به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی بعدازظهر دوشنبه در مراسم تودیع ومعارفه ريیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان که با حضور نصرت الله لطفی معاون امور مجلس و استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همیشه در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن پیش قدم بوده و نقش خود را در این مسیر به خوبی انجام داده است.
وی با اشاره به رسالت و وظیفه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار داشت: این شورا در عرصه های مختلف خدمات شایانی برای نظام اسلامی داشته است.
امام جمعه سمنان با اشاره به اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی توانسته در راستای اهداف نظام، انقلاب و رهبری به وظایف سنگین خود عمل کند، ادامه داد: باید با ساماندهی تبلیغات در همه عرصههای تبلیغی و مناسبتهای دینی و ملی در طول سال با حضور مردم دشمنان را مأیوس کرد.
در پایان این مراسم حجت الاسلام غلامرضا قندهاری به عنوان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان معرفی و از زحمات حجت الاسلام محمد حسین پور تجلیل شد.
نظر شما