۲۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۸

زمینه برگزاری جشنواره خانواده‌های قرآنی در شاهرود مهیاست

زمینه برگزاری جشنواره خانواده‌های قرآنی در شاهرود مهیاست

شاهرود-کارشناس دارالقرآن شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: با توجه به پتانسیل های موجود در این منطقه، زمینه برگزاری جشنواره خانواده‌های قرآنی در شاهرود مهیا است.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن قاسمی پیش از ظهر سه شنبه و در خلال بازدید یک روزه از شرکت لوله و مخابرات منطقه شمالشرق در شاهرود به منظور بررسی فعالیت‌ها و عملکرد دارالقرآن این منطقه، ضمن تبریک کسب مقام برتر شهرستانی و استانی کارشناس دارالقرآن منطقه شمالشرق در رشته ترتیل مسابقات قرآنی استان سمنان، بیان داشت: هدف از این بازدیدهای دوره‌ای، بررسی عملکرد قرآنی مناطق و فراهم کردن بستری برای فعالیت بهتر و بیشتر است.

وي افزود: با توجه به تعداد خانواده‌های قرآنی این منطقه، زمینه برگزاری جشنواره خانواده‌های قرآنی در این منطقه مهیاست که امیدواریم در آینده نزدیک محقق شود.

محافل قرآنی در روابط اجتماعی تاثیر بسزایی دارد

کارشناس دارالقرآن الکریم شرکت خطوط لوله و مخابرات شمالشرق نیز در این دیدار، گفت: محافل قرآنی بهانه‌ای است تا قرائت قرآن در اخلاق ما تجسم پیدا کرده و در رفتارهای اجتماعی ما بروز و ظهور پیدا یابد.

عباس دلالی برگزاری محافل انس با قرآن را حرکتی بسیار ارزشمند دانست و افزود: این محافل مقدمه شناخت و عمل به قرآن است چون باعث ایجاد نشاط معنوی می‌شود.

وی افزود: اهتمام مدیران این شرکت به موضوعات قرآنی شایسته تقدیر و تشکر است، چون علاوه بر معنویت بخشیدن به محل کارمان، سبب ترویج و تشویق نسل جوان و نوجوان به سوی تلاوت و قرائت قرآن می‌شود.

عنایت به قرآن ارتقاء معنویت در جامعه را به همراه دارد

کارشناس دارالقرآن الکریم شرکت خطوط لوله و مخابرات شمالشرق همچنین با اشاره به اینکه محافل قرآنی باید به‌ عنوان یک امر اساسی در ارتقاء معنویت جامعه مورد توجه قرار گیرد، گفت: آموزش قرآن از سنین پایین می‌تواند سبب رشد و پیشرفت جامعه قرآنی شود، کاری که در سرلوحه روابط عمومی منطقه شمالشرق قرار داشته و نسبت به عملی شدن آن التزام داریم.

دلالی از فعالیت‌هایی نظیر برگزاری کلاس‌های روخوانی، روان‌خوانی و صوت و لحن که مورد استقبال خانواده‌ها نیز قرار گرفته بعنوان شاخص برنامه‌های این منطقه یاد کرد.

وی افزود: منطقه شمالشرق خطوط لوله و مخابرات دارای پتانسیل های ویژه در مباحث قرآنی است که که توجه به آن می تواند در توسعه فعالیت های قرآنی استان سمنان موثر باشد.

کد خبر 3000408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha