به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی صبح چهارشنبه در شورای هماهنگی بانک ها اظهار داشت: ۹ دی ماه گرامیداشت روزی که عده ای خلاف جهت خواست عمومی ملت در تصمیم گیری سرنوشت خود در راه ایجاد اختلاف و تفرقه برآمدند.
وی افزود: آنان سعی می کردند با نفوذ بر جریان سیاسی پس از انتخابات، رقابت حاصل از تفکر ها و اندیشه های مختلف را دچار چالش کنند که با هوشیاری و بصیرت مردم روبرو شدند.
استاندار بیان کرد: مردم ایران همواره در سده های مختلف رویکرد قانون گرائی داشتند پس نمی توان با نفوذ آن تفکرات ناب را تحت شعاع قرار داد، بدانید در حکومت اسلامی ایران تفکرات و آمیزه های قرآن حاکم است.
هاشمی افزود: نگاه اسلامی نگاه برابر و وحدت را در جامعه حاکم می کند که این را به خوبی می توان در لایه های مختلف جامعه دید و آن را لمس کرد.
همراهی دولت و ملت آبادانی را برای ایران اسلامی در بر دارد
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همراهی دولت و ملت همواره در بازه های زمانی مختلف توسعه را برای کشور در بر داشته است که به خوبی می توان آن را در مذاکرات هسته ای لمس کرد.
وی افزود: دولت و ملت با وحدت و همدلی؛ کاری کردن که دنیا که تا دیروز با زبان زور با ملت حرف می زد روی به گفتمان بیاورد و از این منظر به ایران و ایرانی نگاه کند که خود این دستاورد بزرگی است.
توسعه سیستان و بلوچستان نیازمند نگاه دریا محور است
هاشمی در بخش دیگری از سخنانش به شرایط استان اشاره کرد و گفت: توسعه استان با توجه به محدودیت منایع آبی نیازمند نگاه به دریا و برنامه های توسعه محور است.
وی افزود: مرز دریایی فرصت طلائی برای سیستان و بلوچستان که مسئولان ملی و استانی باید به بهترین شکل از آن بهره ببرند اما متاسفانه تا کنون مغفول مانده است.
استاندار گفت: در راستای تقویت این بخش و تقویت علاقه مندی سرمایه گذاران به حضور در طرح های دریا محور بانک ها نقش بسزایی دارند که باید در این راستا نهایت تلاش و همراهی خود با سرمایه گذاران را داشته باشند.
وی همچنین در زمینه اجرای طرح های مشترک بانک های و سرمایه گذاران در سیستان و بلوچستان تاکید کرد.
مسئولان می خواهند سیستان و بلوچستان در محرومیت بماند
فعال اقتصادی استان و مدیرعامل شرکت سیمان سیستان نیز در این نشست اظهار داشت: جدای از محرومیت تاریخی ما قبل انقلاب، بعد از انقلاب نیز عده ای طوری رفتار کرده اند که این دیار در محرومیت باقی بماند.
محمد رضا احسان فر بیان کرد: نگاه به توسعه صنایع و کارآفرینی در سیستان و بلوچستان هنوز به جایگاه مطلوب خود نرسیده است که آمار پرداخت تسهیلات بانک ها خود گواهی بر این ادعا است.
وی افزود: وقتی بیش از ۵۰ درصد تسهیلات پرداختی استان به بخش کشاورزی و تنها ۱۰ درصد به صنعت و معدن و تجارت اختصاص پیدا می کند این امر به خوبی نشان آن نگاه حمایتی نیست.
احسان فر گفت: تا زمانی که چنین نگاهی حاکم نباشد نیم توان بهانه ای برای ورود سرمایه های بی شمار افراد بومی استان به درون داشت.
۶۳ درصد منابع سیستم بانکی سیستان و بلوچستان گران قیمت است
دبیر شورای هماهنگی بانک ها سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار داشت: اکنون ۶۳ درصد از بیش از ۶۴ هزار میلیارد ریال منابع بانکی استان گران قیمت است.
طیبی افزود: تنها ۳۷درصد منابع استان ارزان قیمت است که این امر با توجه به بافت مذهبی استان امری نگران کننده است که باید در راستای تقویت آن چاره اندیشی کرد.
وی همچنین با اشاره به مصارف سیستم بانکی استان یاد آور شد: بیش از ۴۹ هزار میلیارد مصارف سیستم بانکی در استان است که ۶۳ درصد آن مربوط به بخش ساختمان و کشاورزی است.
مدیریت شعب بانک ملی استان بیان کرد: ۵۷ درصد از مطالبات سیستم بانکی نیز در سرفصل مشکوک الوصول قرار دارد که برای بازگشت سرمایه باید چاره اندیشی جدی داشت.
نظر شما