پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۳۶

یرعامل آب و فاضلاب هرمزگان:

سهم منابع آبی هرمزگان از آبشيرين كن‌ها به ۶۰ درصد می‌رسد

سهم منابع آبی هرمزگان از آبشيرين كن‌ها به ۶۰ درصد می‌رسد

بندرعباس - مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب هرمزگان گفت: تا پايان برنامه ششم، سهم منابع آبی استان از آبشيرين كن‌ها از ۴۲هزار مترمكعب به ۳۵۰هزار مترمكعب در شبانه روز معادل ۶۰درصد ارتقا می یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از آب و فاضلاب شهری هرمزگان، حسین خادمی بیان داشت: بومی‌سازی صنعت آب و فاضلاب، به روزرسانی دانش این حوزه، ایجاد اسناد و مدارک مشتركین به صورت الکترونیکی نظیر سامانه پرداخت آنی قبوض و همراه آب از جمله دستاوردهای آبفای هرمزگان است که طی ۲۵ سال اخیر محقق شده و رضایتمندی ۹۰ درصد از مشترکان را سبب شده است.

وی با اشاره به چالش كمبود آب در شهرهای استان، تاكید كرد: با توجه به توسعه شهرهای استان و به تبع ضرورت توسعه منابع آبی، تلاش كردیم تا با ارتقاء ظرفیت منابع آبی و شاخص بهره مندی مشتركان از آب سالم، نیاز آبی شهروندان هرمزگانی را در قالب برنامه های بلند مدت و كوتاه مدت و متناسب با توسعه شهرها تامین کنیم.

وی گفت: درحال حاضر این شركت آب مورد نیاز تمامی شهرهای استان و ۱۶۸ روستا در مجموع با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر را به عهده دارد كه نیاز آبی این جمعیت ۴۲۰۰ لیتر بر ثانیه است در حالی كه ظرفیت فعلی منابع آبی ۳۴۰۰ لیتر بر ثانیه است. هم اكنون ۶۵ درصد آب مورد نیاز از ۱۲۶ حلقه چاه، ۱۵ درصد از طریق ذخیره سد استقلال ، ۱۵ درصد از طریق ۱۸ دستگاه آبشیرین كن و ۵ درصد نیز از خط محرم تامین می شود.

وی اضافه كرد: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته،تا پایان برنامه ششم توسعه، سهم منابع آبی استان از آبشیرین كن ها از ۴۲ هزار متر مكعب به ۳۵۰ هزار مترمكعب در شبانه روز معادل ۶۰ درصد ارتقاء می یابد.  همچنین در حال حاضر در این بخش ۱۰۰ هزار متر مكعب در دست اجرا بوده و ۲۰ هزار متر مكعب نیز امسال در مرحله انتخاب سرمایه گذار داریم. هم اكنون آب شرب تمام جزایر استان، شهرهای بندرلنگه، كنگ و فین از طریق آب شیرین‌کن تامین می‌شود كه در دهه فجر امسال نیز آبشیرین كن سیریك به بهره برداری می رسد.

کد خبر 3015502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha