به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی موسوی ظهر چهارشنبه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان در جمع خبرنگاران به حضور پر رنگ نخبگان در فعالیت های پژوهشی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه ورود نخبگان در فعالیت های پژوهشی توسعه خوبی داشته و آئین نامه هایی که تنظیم شده برای پویایی نخبگان است.
وی اظهار کرد: آئین نامه ها و برنامه های مختلفی در سطوح مختلف برای حمایت از نخبگان در سطوح مختلف در نظر گرفته شده و در حال حاضر نیز از این حمایت ها بهره مند می شوند و با بهبود اعتبارات این حمایت ها افزایش می یابد.
موسوی افزود: فعالیت های پژوهشی نخبگان باید با شتاب بیشتری توسعه پیدا کند و باید شرکت های دانش بنیان و دستگاه های اجرایی حمایت لازم را داشته باشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان با اشاره به برنامه ششم توسعه افزود: در برنامه ششم، دولت توجه ویژه ای به نخبگان دارد و در برنامه ششم نگاه خوبی به نخبگان شده است و بر اساس این برنامه همه دستگاه های اجرایی مکلف هستند برنامه های خود را براساس برنامه ششم توسعه تدوین کنند و حمایت های لازم را از نخبگان داشته باشند.
موسوی تاکید کرد: در برنامه ششم توسعه تحول اساسی در بحث نخبگان و استعدادهای درخشان ایجاد می شود.
وی به تشویق نخبگان و استعدادهای درخشان ایشان اشاره کرد و گفت: به صورت جدی برنامه های مختلف و جوایزی برای نخبگان پیش بینی شده و در برنامه های آینده حمایت از نخبگان توسعه می یابد.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: با افزایش بودجه حمایت ها از نخبگان کشور توسعه پیدا می کند.
وی با اشاره به اینکه نخبگان در توسعه کشور نقش بسیار مهمی دارند، گفت: حمایت از نخبگان در تحقق این امر بسیار موثر است.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان در خاتمه به اشتغال نخبگان اشاره کرد و یاد آور شد: در حال حاضر خیلی از دستگاه های اجرایی در زمان آزمون استخدامی به بنیاد رجوع می کنند و استعلام می گیرند و اطلاعات لازم نخبگان براساس رشته ارائه می شود تا نخبگان بیشتری در دستگاه های اجرایی جذب شوند.


نظر شما