۱۶ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۰۶

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان:

۱۷ نقطه از استان سمنان برای ساخت مجتمع های رفاهی پیش بینی شد

۱۷ نقطه از استان سمنان برای ساخت مجتمع های رفاهی پیش بینی شد

سمنان - مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان گفت: برای ساخت ۳۵مجتمع رفاهی در جاده های استان، ۱۷ نقطه پیش بینی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، داود فهندژسعدی در نشست کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی استان سمنان، با اشاره به مشخص کردن ۱۷ نقطه در این مسیر برای احداث مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی، تصریح کرد: زمینه سازی های اولیه دراین نقطه ها باید توسط دولت انجام شود، تا سرمایه گذاران برای ایجاد مجتمع رغبت کنند.

وی افزود: مسیر بیش از ۶۰۰ کیلومتری مشهد به تهران در محدوده استان سمنان به دلیل کویری بودن، نیازمند احداث مجتمع های خدماتی رفاهی بین شهری، برای توقف مسافران و استراحت کوتاه مدت رانندگان محسوب می شود که این مهم همواره مورد توجه بوده است.

۳۵ مجتمع رفاهی ساخته و یا در حال ساخت هستند

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان، با بیان اینکه ۳۵ مجتمع رفاهی در استان یا ساخته شده و یا در دست ساخت است، گفت: اکنون ۲۳ باب مجتمع رفاهی بین راهی تکمیل و ۱۲ باب نیز در حال ساخت است.

فهندژسعدی درباره سایر پروژه های بین راهی استان سمنان هم توضیح داد: همچنین علاوه بر ۲۳ مجتمع خدماتی رفاهی بین شهری در حال بهره برداری، ۳۹ باب مجتمع پیشنهادی در اولویت اول و ۱۴ باب در اولویت دوم در جاده های استان سمنان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: پیش بینی شده است برای احداث مجتمع های خدماتی رفاهی بین شهری در مسیر تهران تا مشهد در محدوده استان سمنان به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک مجتمع احداث شود.

۶۰ درصد سوانح جاده ای در اوج تردد هستند

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان گفت: از ۳۵ مجتمع با اولویت یک پیشنهاد اداره کل، دو مجتمع در حال بهره برداری، ۱۲ مجتمع در حال ساخت و ۲۱ مجتمع پیشنهادی بود و از ۱۹ مجتمع با اولویت دوم نیز یک باب مجتمع در حال بهره برداری و ۱۸ مجتمع پیشنهادی بود.

فهندژ سعدی با اشاره به اجرای طرح آبادی نما در جاده های استان سمنان بیان داشت: قصد داشتیم با همکاری استانداری و سازمان راهداری کشور، در طرح واحدهای بین راهی، فضایی مناسب با ایجاد پارکینگ، مسجد، برج نوری، آب نما، توقفگاه خودرو، سرویس بهداشتی و ... ایجاد کنیم که متاسفانه این مهم به طور کامل محقق نشده است.

وی در خاتمه تصریح کرد: بیش از ۶۰ درصد سوانح رانندگی در این مسیر در دوره های زمانی اوج تردد، مربوط به واژگونی به دلیل خستگی و خواب آلودگی رانندگان ناشی از رانندگی طولانی مدت و یکنواختی و کویری بودن مسیر است که این لزوم ساخت آبادی نماها را در جاده ها تاکید می کند.

کد خبر 3018795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha