پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۴۵

در چهارمحال و بختیاری؛

راه اندازی کسب و کار های کوچک زمینه ساز ایجاد اشتغال است

راه اندازی کسب و کار های کوچک زمینه ساز ایجاد اشتغال است

شهرکرد - رئیس پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری گفت: راه اندازی شرکت ها و کسب و کار های کوچک زمینه ساز ایجاد اشتغال در سطح این استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل پیر علی ظهر یک شنبه در دیدار با مسئولان دانشگاه علمی و کاربردی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه توسعه شرکت های دانش بنیان در چهارمحال و بختیاری مورد توجه قرار بگیرد، اظهار داشت: باید از ظرفیت های استان در مسیر توسعه استان استفاده شود.

وی ادامه داد: هم اکنون وجود شرکت های کوچک و فعالیت آنها در استان می تواند ظرفیت بزرگی برای توسعه استان و کشور ایجاد کند و اشتغال قابل توجهی در سطح استان ایجاد کند.

رئیس پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ارتباط پارک علم و فناوری باید با دانشگاه های استان چهارمحال و بختیاری بیشتر شود و ما به دنبال حمایت دانشجویان و صاحبان ایده در مسیر کارآفرینی و تبدیل علم به ثروت هستیم.

وی عنوان کرد: دانشگاه ها باید در مسیر تربیت دانشجویان به سمت کارآفرینی حرکت کنند.

رئیس پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ایجاد زمینه خلاقیت دانشجویان باید توسط دانشگاه ها فراهم شود.

زمینه ارتباط مراکز رشد دانشگاه ها با پارک علم و فناورزی استان فراهم شود

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست اظهار داشت: هم اکنون دانشگاه ها باید به سمت کاربردی شدن پیش بروند که دانشگاه جامع علمی کاربردی استان توانسته در این مسیر بسیار خوب عمل کند.

حمید رضا عزیزی ادامه داد: ایجاد کارگروه فناوری با محوریت پارک علم و فناوری می تواند از موازی کاری و هدر رفتن منابع جلوگیری کند.

وی با اشاره به مراکز رشد این دانشگاه در زمینه گیاهان دارویی و شیلات است، ادامه داد: مراکز رشد زمینه را برای شناسایی افراد توانمند و موفق شدن آنها در مسیر تبدیل ایده به ثروت فراهم می کند.

وی گفت: باید زمینه ارتباط مراکز رشد دانشگاه ها با پارک علم و فناورزی استان فراهم شود.

کد خبر 3032623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha