پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

مدیرکل فناوری وزارت علوم :

فعالیت پارکهای علم و فناوری گسترده و چابک تر می‌شود

فعالیت پارکهای علم و فناوری گسترده و چابک تر می‌شود

مدیرکل فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بازنگری آیین نامه پارک های علم و فناوری خبرداد و گفت: بر اساس این آیین نامه فعالیت پارکها گسترده و چابک تر می شود.

خسرو پیری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: برنامه وزارت علوم توسعه فعالیت های کیفی پارک های علم و فناوری است که در این راستا اقدام به بازنگری آیین نامه پارک های علم و فناوری کرده ایم. بازنگری این آیین نامه به زودی پایان می یابد و تا پایان سال جاری از سوی وزیر علوم ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: در آیین نامه جدید پارک های علم و فناوری ساختاری چابک تر خواهند داشت و همچنین زمینه فعالیت آنها گسترده تر خواهد بود.

مدیرکل فناوری وزارت علوم تصریح کرد: در آیین نامه جدید نظارت وزارت علوم بر روند فعالیت پارک های علم و فناوری بیشتر خواهد شد اما این نظارت به معنای محدود کردن فعالیت پارک ها نیست.

پیری تاکید کرد: نظارت بر پارک های علم و فناوری طبق آیین نامه جدید براساس شاخص های کیفی و اثرگذار خواهد بود.

وی اظهار داشت: در نظارت و ارزیابی وزارت علوم دیگر تعداد شرکت های دانش بنیان در پارک ها مدنظر نیست بلکه میزان فعالیت، صادرات و تولید محصولات دانش بنیان شرکت ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.

مدیرکل فناوری وزارت علوم گفت: از دیگر شاخص های مورد توجه در آیین نامه جدید میزان اثرگذاری شرکت های دانش بنیان پارک های علم و فناوری در جامعه است.

کد خبر 3033851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha