سيد علي رياض كه با خبرنگار پارلماني "مهر" گفت وگو مي كرد، اظهار داشت: اين نامه به روشن شدن بسياري از مسائل در شرايط حساس كنوني منتهي شده و برخي جريان سازي هاي سياسي و جنگ رواني - تبليغاتي دشمنان را خنثي خواهد كرد.
وي تاكيد كرد: احمدي نژاد، اين نامه را با هماهنگي مسئولان ارشد نظام و در جهت تامين منافع كشور و ملت نوشته است.
عضو كميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: در نامه رئيس جمهوري اسلامي ايران به رئيس جمهور آمريكا كه بعد از 27 سال تقابل نوشته شده، علاوه بر خطاب، عتاب نيز وجود دارد و سران كاخ سفيد بايد در نظر بگيرند كه اگر آن را جدي نگيرند و بخواهند به سياست خصمانه خود ادامه دهند، بايد منتظر عذاب باشند.
رياض تصريح كرد: آمريكايي ها همواره از موضع بالا و آمرانه با كشورهاي جهان برخورد مي كنند، اما دوران يكجانبه گرايي و تك قطبي نگري به دنيا به سر آمده است.
وي با تاكيد بر اينكه احمدي نژاد در نامه خود بوش را متوجه اين مسئله كرده است، افزود: احمدي نژاد تذكر داده است كه با گفت و گوي بدون پيش شرط، مي شود مشكلات را در سطح دنيا حل كرد.
به اعتقاد اين نماينده، احمدي نژاد همچنين با اشاره به مسائل كلان هسته اي در نامه خود، از رئيس جمهوري آمريكا خواسته است كه دست از ارعاب و تهديد قدرت هاي مستقل در جهان به ويژه جمهوري اسلامي ايران بردارند و در غير اين صورت، با پاسخ محكم و قاطع مواجه خواهند شد.
رياض در خاتمه آينده جهانيان را در صورت جدي گرفته شدن اين نامه روشن ارزيابي و تاكيد كرد: اگر آمريكايي ها عاقل و منطقي باشند، نامه احمدي نژاد تاثيرگذار خواهد بود.


نظر شما