پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۸:۱۹

نايب رئيس فدراسيون وزنه برداري كشور درگفتگو با "مهر ":

ديدگاه ايوانف تغييركرده است / هدف حضورقدرتمندانه درعرصه جهاني و آسيايي است

ديدگاه ايوانف تغييركرده است / هدف حضورقدرتمندانه درعرصه جهاني و آسيايي است

با صحبتهايي كه ملي پوشان سابق با ايوانف داشته اند، ديدگاه وي نسبت به گذشته تغييركرده است.

داراب رياحي نائب رئيس فدارسيون وزنه برداي كشور درگفتگو با خبرنگار" مهر" درمشهد با بيان مطلب فوق اظهارداشت: درحال حاضر ديدگاه ايوانف نسبت به بازگشت ملي پوشان سابق كشور مثبت است، به گونه اي كه هم اكنون شاهد حضور تعدادي از اين قهرمانان در اردوهاي تيم ملي هستيم و با صحبتهايي كه قرار است بزودي انجام دهيم، بار ديگرشاهد حضورتمامي ملي پوشان اسبق كشور در اردوهاي تيم ملي خواهيم بود.

وي در ادامه تصريح كرد: باقري، نصيري نيا، برخواه، ابراهيمي ازجمله ملي پوشاني بودند كه درمقطعي به صلاحديد ايوانف از تيم ملي كنار گذاشته شده بودند، ولي با نظرمساعد وي آنها دوباره به اردو دعوت شده اند تا دركنارجوانان شايسته اي كه هم اكنون داريم، شرايط ايجاد تيمي قدرتمند ومدعي درسطح آسيا وجهان فراهم شود وهم چنين نسبت به حضور ديگرملي پوشاني كه شرايط حضور آنها تاكنون فراهم نشده نااميد نيستيم.

نايب رئيس فدارسيون وزنه برداري كشور درمورد دعوت ازحسين توكلي نيزگفت: وي دوران مصدوميت خود را پشت سرگذاشته و اميدواريم توكلي با تمرينات منظمي كه درنظرخواهد گرفت، بتواند دوباره به سطح آمادگي بالايي كه بيشتر از وي سراغ داشته ايم برسد وبتواند خود را به تيم ملي برساند.

وي هدف تيم ملي وزنه برداري ازحضوري قدرتمندانه درمسابقات جهاني و آسيايي دوم قطرعنوان كرد و افزود: درحال حاضربا مساعدت و تدارك كميته ملي المپيك ازشرايط اردويي بسيارخوبي برخورداريم و با حمايتهايي كه ازتيم ملي وزنه برداري به عمل آمده همه چيزمهياي حضوري توانمند درمسابقات مهم بين المللي است.

رياحي خاطرنشان ساخت: به دستور ايوانف اكنون درتهران اردويي را برگزاركرده ايم وسپس وزنه برداري براي برپايي اردويي ديگر به شمال كشورخواهند رفت و از آنجا دوباره به تهران بازگشته وتيم انتخابي در اواخرشهريورماه به مسابقات جمهوري دومينيكن اعزام مي شود.

کد خبر 329219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha