قرصي در گفتگو خبرنگار مهر ، افشاگري گسترده اي را عليه اين گروهك انجام داده بود، كه خشم سركردگان منافقين را برانگيخته و اعلام كرده بودند كه خبرگزاري مهر از احساسات اين زن سوء استفاده كرده است.
مرضيه قرصي كه 10 سال سابقه عضويت در گروهك منافقين را دارد، ضمن رد ادعاهاي واهي منافقين در رسانه هاي وابسته به اين گروهك در مورد وي، در نامه اي به اين گروهك تروريستي نوشت :
"از سه سال پيش مي گفتم كه بيش از اين تاب تحمل ماندن در قرارگاه اشرف را ندارم ولي مسئولين سازمان رجوي (گروهك منافقين) مرا با استفاده از انواع شيوه ها و ترفندها كه در واقع پروسه شستشوي مغزي بود، وادار مي كردند عليرغم تمايل دروني در قرارگاه اشرف بمانم".
مرضيه قرصي در كنار فرزند 10 ساله اش "سعيد" كه منافقين در كودكي از وي جدا كرده بودند
قرصي در ادامه نامه خود با بيان اينكه "مي خواستند هر طور شده مرا از رفتن به ايران منصرف كنند"، به دست نوشته هايي كه گروهك منافقين از وي در سايتهاي خود منتشر كرده اند اشاره كرده و نوشته است :
"مرا مجبور كردند تا متن نامه ها را طبق توصيه و خواسته آنان تنظيم نموده و بنويسم. دليل مشخصم اين است كه اگر اين نامه ها را طبق دستور آنها نمي نوشتم و امضاء نمي كردم بدون ترديد سران سازمان به هيچ وجه اجازه نمي دادند از قرارگاه اشرف خارج شوم".
مرضيه با اشاره به مبلغي كه منافقين به وي داده بودند، تاكيد كرد كه آن مبلغ را به آنان پس داده است و خاطرنشان ساخت : دويست هزار ديناري را كه مسئولين قرارگاه اشرف به من داده بودند و در قبال آن نامه ها را از من گرفتند، به "خانم نرمن" دادم و از او خواستم تا آن را به مسئولين قرارگاه داده و نامه هاي مرا پس بگيرد زيرا به خوبي مي دانستم كه سران سازمان قصد دارند از اين نامه ها كه به زور از من گرفتند استفاده تبليغاتي بسيار گسترده اي كنند.
گفتني است؛ گروهك منافقين با انتشار مطالبي به گزارشات و مصاحبه هاي "مهر: از روند فروپاشي سازماني اين گروهك تروريستي - از جمله مصاحبه اخير با "مرضيه قرصي" - واكنشي مذبوحانه و پرخاشگرانه بروز داده بود.
تصوير متن كامل اين نامه :
نظر شما