به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، منوچهر متكي وزير امور خارجه كشورمان در حاشيه نشست فوق العاده با سفراي كشورهاي اسلامي به پرسش هاي خبرنگاران پاسخ داد.
متكي در در مورد لزوم حساسيت مجامع بين المللي نسبت به جنايات رژيم صهونيستي ، ضمن اشاره به وجود هزاران اسير در زندانهاي اسرائيل گفت: بايد با اقدامات عملي و جدي جامعه جهاني و كشورهاي اسلامي اين بحران را متوقف كرد.
وزير خارجه كشورمان تصريح كرد: بر اساس دستور العمل رئيس جمهور به وزارت خارجه، امروز تماس هاي متعددي با وزاري خارجه كشورهاي منطقه و همچنين دبير كل اتحاديه عرب و كنفرانس اسلامي برقرار شد كه قرار است به زودي اجلاس اتحاديه عرب و نشست سازمان كنفرانس اسلامي در مورد حوادث فلسطين و لبنان انجام شود.
متكي خواستار اتحاد و يكپارچگي دنياي اسلام در برابر جنايات رژيم اشغالگر قدس شد و تصريح كرد: راه حل بحران خاورميانه، صلح پايدار و عادلانه يعني بازگشت آوارگان فلسطيني به فلسطين و برگزاري رفراندوم است.
وي در پاسخ به سئوالي در مورد اهداف و انگيزه هاي رژيم صهيونيستي از جنايات اخير گفت: رژيم صهيونيستي در شرايط بدي به سر مي برد چون مرگ سياسي شارون باعث شده كه اين رژيم ابتكار و توان سابق را از دست بدهد ، پيروزي حماس نيز شكست بزرگي براي اسرائيل بوده است؛ موقعيت رژيم اسرائيل متزلزل تر از گذشته است.
وزير خارجه كشورمان در پاسخ به سئوالي در مورد ارتباط احتمالي تحركات اخير رژيم صهيونستي با پرونده هسته اي ايران ، گفت: من چنين ارتباطي را بين مساله هسته اي و مساله اخير نمي بينم.


نظر شما