به گزارش خبرگزاری مهر، کولماتوف داور المپیکی قرقیزستان با بیان این مطلب که حضور ۱۲ تیم در جام یادگار امام (ره) باعث جذابیت رقابتها شده بود گفت: حضور کشورهای شاخصی همچون ارمنستان، آذربایجان، اوکراین و گرجستان در کنار تیم ایران باعث شد ما شاهد مسابقات دیدنی در این جام بین المللی باشیم.
وی با بیان اینکه سطح برگزاری مسابقات راضی کننده بود، اظهار داشت: برگزاری مسابقات به صورت تیم به تیم باعث جذابیت مسابقات شد و از طرفی با توجه به اهداف UWW نوجوانان حاضر در رقابتها با یک باخت از گردونه مسابقات حذف نمی شدند و فرصت داشتند با حریفان مختلف مبارزه کنند.
کولماتوف در پایان گفت: برگزاری جام یادگار امام (ره) طبق استانداردهای جهانی بود و از سویی دیگر زمان مناسب انجام این مسابقات به عنوان اولین تورنمنت بین المللی در این رده سنی درسال ۲۰۱۶ میلادی باعث شد تیمهای خوبی به این رقابتها بیایند.
رقابتهای بین المللی جام یادگار امام (ره) روزهای پنج شنبه و جمعه در خانه کشتی شماره ۲ تهران برگزار شد با قهرمانی ایران به پایان رسید.
نظر شما