پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۹:۰۷

مربی ملوان:

برای پیروزی در برابر استقلال خوزستان تلاش می کنیم

برای پیروزی در برابر استقلال خوزستان تلاش می کنیم

انزلی- مربی ملوان با بیان اینکه بازیکنان برای بازی در مقابل استقلال خوزستان آمادگی کامل دارند گفت: در دیدار فردا به دنبال برد بوده و برای پیروزی در برابر استقلال خوزستان تلاش می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد قدیر بحری در نشست خبری پیش از دیدار تیم های ملوان بندرانزلی و استقلال خوزستان که عصر چهارشنبه برگزار شد، در مورد غایبان ملوان در دیدار فردا (پنجشنبه) اظهار کرد: هیچ مصدوم و محرومی نداشته و با روحیه کامل در میدان حاضر می شویم.

وی افزود: در طول هفته تمرینات با نشاطی را پشت سر گذاشتیم و فردا فقط در اندیشه کسب سه امتیاز و برد در مقابل استقلال خوزستان هستیم زیرا یک امتیاز ملوان را راضی نمی کند.

مربی ملوان با اشاره به احتمال حضور احمد زاده به عنوان سرمربی بر روی نیمکت این تیم تصریح کرد: تمام تلاش ها انجام گرفته که در دیدار فردا ایشان بر روی نیمکت حضور داشته باشند حال باید دید نتیجه چه می شود اما مطمئن باشید با تلاش مدیران باشگاه مشکلات بر طرف می شود.

وی خاطرنشان کرد: ملوان در طول تاریخ با تیم های بالای جدول بسیار زیبا بازی کرده و در لیگ امسال  اگر عوامل خارجی چون اشتباهات داوری نبود جایگاه بهتری در جدول داشت.

قدیر بحری عنوان کرد: با حضور آقای احمد زاده روحیه خوبی در تیم وجود دارد که با کمک هواداران با وفای تیم، سه امتیاز دیدار فردا را بدست می آوریم.

در هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال فردا (پنجشنبه) ملوان بندر انزلی از ساعت ۱۶ در ورزشگاه تختی این شهر میزبان تیم فوتبال استقلال خوزستان خواهد بود.

کد خبر 3577150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha