۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۰۳

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان خبرداد:

اسکان ۷۰ هزار نفر روز میهمان نوروزی در مراکز اقامتی کردستان

اسکان ۷۰ هزار نفر روز میهمان نوروزی در مراکز اقامتی کردستان

سنندج- مدیر کل آموزش و پرورش کردستان گفت : از ابتدای فعالیت مراکز پذیرش و اسکان میهمانان نوروزی در استان، بیش از ۷۰ هزار نفر روز میهمان در مراکز اقامتی استان اسکان داده شدند.

رشید قربانی درگفت‌وگو با خبرنگار مهر به تعداد مهمانان نوروزی ساکن در مراکز اقامتی آموزش و پرورش استان اشاره کرد و  گفت: از ابتدای فعالیت ستاد های اسکان استان تا کنون ۲۸ هزار و ۴ نفر میهمان در قالب ۶ هزار و ۷۴۷ خانوار در مراکز اقامتی آموزش و پرورش کردستان پذیرش و اسکان داده شده اند که این تعداد شامل ۷۰ هزار و ۱۰ نفر روز میهمان است.

وی عنوان کرد : در نوروز ۹۵ تعداد ۱۷ مرکز پذیرش در سطح شهرستان‌ها و مناطق استان برای ارائه خدمات و تسهیلات سفر به میهمانان فرهنگی پیش بینی شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان اظهارداشت: از تعداد مراکز پذیرش موجود در سطح استان پنج مرکز در سنندج و ۱۲ مرکز نیز در سطح شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان مستقر هستند.

 قربانی با اشاره به اینکه در نوروز ۹۵ تعداد ۲۳۸ مدرسه با دو هزار و ۲۷۴ کلاس و اتاق برای اسکان میهمانان فرهنگی مهیا شده است، بیان کرد: بیش از ۶۰۰ نفر به عنوان عوامل اجرایی در مراکز پذیرش و اسکان به میهمانان و مسافران نوروزی خدمات ارائه می دهند.

کد خبر 3585365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha