۲۸ فروردین ۱۳۹۵، ۲۱:۱۸

کشته و زخمی شدن بیش از ۵۰ مأمور امنیتی لیبی در شهر بنغازی

کشته و زخمی شدن بیش از ۵۰ مأمور امنیتی لیبی در شهر بنغازی

منابع رسانه ای از کشته شدن ۱۵ نفر و زخمی شدن ۴۰ نفر دیگر از مأموران امنیتی لیبی در جریان درگیری ها در شهر بنغازی در شرق این کشور خبر می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، منابع بيمارستاني روز شنبه از کشته و زخمی شدن ده ها نفر از نیروهای امنیتی لیبی در جريان درگيري ها در شهر بنغازي واقع در شرق ليبي خبر دادند.

بر اساس این گزارش در پی این درگیری ها دستکم ۱۵ نيروي امنيتي جان خود را از دست دادند و همچنین ۴۰ تَن دیگر نیز زخمی شدند.

در همین راستا «ميلاد الزوي» سخنگوي ارتش ليبي اعلام کرد که دو تروريست انتحاري روز جمعه حملاتي را در نزديکي يک کارخانه سيمان در غرب شهر بنغازي انجام دادند.

هم اکنون دولت وحدت ملی در لیبی تشکیل شده که باید از پارلمان این کشور رأی اعتماد بگیرد و پیش از این وزرای خارجه فرانسه، ایتالیا و آلمان برای اعلام حمایت از دولت وحدت ملی به ریاست فایز السراج به این کشور سفر کرده اند.

لازم به ذکر است جلسه پارلمان لیبی برای بررسی رای اعتماد به دولت وحدت ملی این کشور دوشنبه آینده (۳۰ فروردین) برگزار می شود.

کد خبر 3600465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha