۳۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۰۷

در گفتگو با مهر عنوان شد:

شکست استقلال برابر پرسپولیس فاجعه نیست/ رحمتی هم اشتباهاتی داشت

شکست استقلال برابر پرسپولیس فاجعه نیست/ رحمتی هم اشتباهاتی داشت

مربی پیشین دروازه‌بان‌های استقلال تاکید کرد اگر مهدی رحمتی نبود آبی پوشان گل‌های بیشتری از پرسپولیس دریافت می کردند.

حمید بابازاده در گفتگو با خبرنگار مهر به اتفاقات پس از شکست استقلال برابر پرسپولیس اشاره کرد و در ارزیابی اش از این دیدار گفت: همه از باخت استقلال ناراحت هستيم ولى برد و باخت بخشى از فوتبال است. باختن فاجعه و مرگ يك تيم نيست. این از دست دادن اميد است که فاجعه است وگرنه تيم‌هاى بزرگ دنيا هم شکست می خورند، رئال در مادريد ٤ گل از بارسلونا دریافت کرد ولى مقتدرانه تر ادامه داد و در نهایت بارسا را شکست داد.

 بابازاده افزود: باخت فراموش مي شود ولى فوتبال ادامه دارد. فراموش نکنید که استقلال دربى‌هاى بيشترى را پيروز شده ولى آن پيروزي ها هم مثل شكست‌ها به تاريخ پيوسته‌اند. اين شكست هم فراموش مي‌شود مگر سال گذشته بهترين استقلال در دربى به پرسپوليس ضعيف شده نباخت؟ آن دیدارها هم امروز جزيى از تاريخ است.

مربی پیشین دروازه بان‌های استقلال در پایان افزود: برد را به پرسپوليسي‌ها تبريك ميگويم و اين را باور دارم كه استقلال هميشه استقلال است، قهرمان آسيا. در مورد رحمتى هم بايد بگويم مهدى امسال بزرگترين نقطه قوت استقلال بوده و در اين بازى هم با اينكه اشتباهاتى داشت كه اين طبيعت فوتبال است ولى باز نشان داد كه از چه كلاس بالايى برخوردار است وگرنه شايد نتيجه چيز ديگرى بود.

کد خبر 3601965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha