پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۱۱

رئیس شبكه بهداشت و درمان خمین:

۲۸۰۰بیمار مبتلا به دیابت در شهرستان خمین شناسایی شده‌اند

۲۸۰۰بیمار مبتلا به دیابت در شهرستان خمین شناسایی شده‌اند

خمین- رئیس شبكه بهداشت و درمان خمین گفت: در حال حاضر دو هزار و ۸۰۰ بیمار مبتلا به دیابت در شهرستان خمین شناسایی شده اند که ۸۰۰ نفر از این تعداد، روستاییان هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرمانداری خمین، حشمت الله رضایی در همایش هفته سلامت در خمین اظهار داشت: تاکنون در شهرستان خمین دو هزار پرونده شهری و ۸۰۰ پرونده روستایی برای مبتلایان به دیابت تشكیل شده كه این افراد تحت كنترل هستند.

رئیس شبكه بهداشت و درمان خمین ضمن توضیح درباره بیماری دیابت، علایم، پیشگیری و كنترل این بیماری گفت: دیابت بیماری مزمنی است كه در اثر كاهش یا كمبود ترشح هورمون انسولین در بدن و یا به دنبال عدم توانایی بدن در استفاده از انسولین به وجود می آید.

رضایی افزود: در صورتی كه دیابت به خوبی كنترل نشود قند خون بیمار بالا می رود و در مدت طولانی باعث صدمه به اعضای مختلف بدن مثل اعصاب، كلیه ها، چشم، عروق خونی و قلب و در نهایت اختلال در سیستم ایمنی بدن می شود.

وی اظهاركرد: این بیماری با روش های ساده قابل پیشگیری، كنترل و درمان است و كسانی كه در روستاها زندگی می كنند به دلیل رژیم غذایی مناسب ، تحركات فیزیكی و آسایش و آرامش كمتر به دیابت مبتلا می شوند.

سید مهدی ساداتی، فرماندار خمین نیز گفت: در حال حاضر هیچ كس دغدغه درمان در شهرستان خمین ندارد و ۸۴ درصد از نیازهای درمانی خمین در مراكز درمانی این شهرستان تامین می شود.

وی اظهاركرد: كمك های مادی خیرین سلامت در این شهرستان در یك سال گذشته برابر با اعتبارات دولتی در بخش بهداشت و درمان است كه این فعالیت و مشاركت گسترده، ستودنی است.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: ارتقای سطح بهداشت و درمان در دولت تدبیر و امید، موجب غرور و افتخار ملی است.

محمدابراهیم رضایی ادامه داد: اكنون كشور به رشد علمی و تخصصی رسیده به طوری كه پذیرای گردشگرانی شده كه برای مداوا و درمان راهی ایران اسلامی می شوند و این مساله می تواند برای كشور یكی از شاخص های درآمدزایی محسوب شود.

وی گفت: خیرین سلامت نیز با مشاركت مالی یاری گر دولت بودند كه مشاركت گسترده این انسان های نیكوكار در حوزه بهداشت و درمان شهرستان خمین، قابل تقدیر است.

کد خبر 3609408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha