به گزارش خبرگزاري مهربه نقل ازخبرگزاري فرانسه، وليد المعلم درمقر شهرداري طرابلس درشمال لبنان درحضور فوزي صلوخ وزير امور خارجه لبنان درپاسخ به سوالي درمورد نگراني از گسترش دامنه جنگ لبنان به كشورهاي منطقه گفت : به جنگ منطقه اي خوش آمد مي گوييم، سوريه خود را آماده كرده است و ما آمادگي خودمان را از كسي پنهان نمي كنيم، بلكه به هرگونه تجاوز اسرائيل بلافاصله پاسخ خواهيم داد .
وزيرامورخارجه سوريه كه براي شركت در نشست فرداي وزيران خارجه عرب در بيروت به اين كشور سفر كرده است، گفت : من خودم را در جايگاه سيد حسن نصر الله دبيركل حزب الله لبنان درراه دفاع از لبنان و امت و وحدت و يكپارچگي مي گذارم .
وي افزود: ما از لبنان و مقاومتش دربرابر هرگونه طرحي كه برخي تلاش مي كنند درشوراي امنيت با قطعنامه تحميل كنند، دفاع مي كنيم و دربرابر قطعنامه هايي كه احتمالا پيروزي نظامي لبنان را بر ارتش اسرائيل وارونه جلوه مي دهد،مي ايستيم .
وزير امور خارجه سوريه در پايان پيش نويس قطعنامه فرانسه و آمريكا را كه با هدف پايان درگيري ها در منطقه به شوراي امنيت ارائه شده است، به سود كامل رژيم اسرائيل دانست.
مقام هاي آمريكايي و فرانسوي پيش نويس قطعنامه اي را با هدف پايان دادن به درگيريها در لبنان به شوراي امنيت ارائه دادند كه به گفته اين مقام ها با واكنش كلي مثبت اعضاي اين شورا روبرو شده است، اما دولت لبنان با متن كنوني اين پيش نويس مخالفت و رژيم صهيونيستي از آن استقبال كرده است.
مقام هاي روسي و چيني گفتند كه اين پيش نويس قطعنامه را به طور كلي تائيد مي كنند و بر ضرورت موافقت رژيم صهيونيستي و لبنان با آن تاكيد كردند.
متن اين پيش نويس قطعنامه خواستار توقف كامل اقدام هاي نظامي مبتني بر توقف فوري همه حملات حزب الله و همه عمليات نظامي اسرائيل است و بر ضرورت احترام شديد دو طرف به خط موسوم به خط آبي (خط ترسيم شده بين لبنان و فلسطين اشغالي توسط سازمان ملل) تاكيد دارد.
شوراي امنيت اسرائيل و لبنان را به "حمايت از آتش بس دائمي و راه حلي دائمي" با اتكا به 9 اصل فرا مي خواند كه از جمله اين اصول "احترام كامل همگان به حاكميت لبنان و اسرائيل و سلامت ارضي اين دو" و "ترسيم مرزهاي لبنان به ويژه در بخش هاي مورد درگيري يا غير واضح از جمله كشتزارهاي شبعا" است.


نظر شما