به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، علیرضا کمرئی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران ضمن تأکید بر ضرورت اجرای طرح امام شناسی در بستر مدرسه برای شکل گیری و عمق بخشی مبانی اعتقادی در دانش آموزان، از طرح امام شناسی مصباح الهدی به عنوان یکی از طرح های موفق در تربیت ساحت اعتقادی، عبادی و اخلاقی دانش آموزان در آموزش و پرورش دولت تدبیر و امید نام برده و اظهار داشت: آموزش و پرورش مهمترین زیرساخت تعالی بخش جامعه در عرصه های مختلف و به ویژه در عرصه تربیت و ارتقای نیروهای انسانی جامعه با نگاه اعتقادی و اخلاقی بوده و نقش معلم به عنوان هدایت کننده و اسوه ای امین و معتقد در فرایند عمومی تعلیم و تربیت برای جهت دهی به شکل گیری فضایل اخلاقی در دانش آموزان چون ایمان، تقوا، خودباوری، ظلم ستیزی، روحیه مجاهدت، عدالت، ایثار و فداکاری و نظایر این فضایل بسیار مهم و حیاتی است.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود ضرورت تبیین و گسترش آموزه های اسوه ای و تربیتی پیامبراکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) را هم به جهت هویت شیعی ایرانیان و هم به جهت پیوند حیات اسلام با میراث نظری و عملی امام خمینی(ره) با موضوع ولایت فقیه بسیار مهم برشمرد.
کمرئی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از مجموعه معاونت پرورشی استان و نیز دبیرخانه استانی این طرح در چهاردانگه اظهار داشت: امیدواریم در ادامه این مسیر با عمق بخشی بیش از گذشته شاهد تحولات مثبت در فرایند تربیتی بین دانش آموزان باشیم.
شایان ذکر است در این مراسم که با حضور و سخنرانی حجت الاسلام بهشتی مشاور قرآن، نماز و عترت وزیر آموزش و پرورش ادامه یافت، ازمجموع ۴۲۲ اثر ارسالی به دبیرخانه این طرح، از ۶۳ اثر برگزیده دانش آموزان و فرهنگیان در رشته های مختلف با موضوع امام موسی کاظم (ع) و حضرت عبدالعظیم حسنی (س) با اهدای لوح سپاس، تندیس ویژه این مراسم و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
نظر شما