به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالحميد خدري شامگاه دوشنبه در نشست با رئيس و مسئولين دانشگاه پيام نور استان بوشهر ضمن تبریک اعياد شعبانیه و انتصاب رئيس جديد دانشگاه پيام نور بوشهر گفت: توسعه زیرساخت های آموزش عالی و توسعه زیرساخت های بهداشت و درمان از الویت های پیگیری است.
خدری افزود: درمان از نیازهای اولیه و ضروری است و آن طور که شایسته و حق مردم استان بوده است مورد توجه قرار نگرفته است، امروز در حوزه درمان استان بوشهر با مشکلات متعددی مواجه هستیم.
وی بیان داشت: درحوزه آموزش عالی نیز می بایست در خصوص نیازهای علمی استان بازنگری هایی صورت پذیرد و دانشگاه ها به سمت تامین نیازهای استان حرکت کنند.
حجت الاسلام خدری با اشاره به جايگاه مهم دانشگاه پيام نور استان بوشهر و شرايط و كيفيت آموزشی اين دانشگاه، خواستار همكاری در ارتقا هرچه بيشتر اين دانشگاه از نظر کمی و کیفی و متناسب با نيازهای استان شد.
رئيس دانشگاه پيام نور استان بوشهر نیز در این نشست گزارشی از وضعیت مراکز پیام نور در شهرستان های استان ارائه کرد و بیان داشت: از فرصت پیش آمده در وزارت علوم و دانشگاه پیام نور در زمینه آمایش دانشگاه، برای همسو شدن با نیازهای استان کمال استفاده را خواهیم برد.
نظر شما