۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۲۲

جایزه ویژه جشنواره اعتیادورسانه به مستند«لاری ولادی»رسید

جایزه ویژه جشنواره اعتیادورسانه به مستند«لاری ولادی»رسید

سنندج- مستند گزارشی «لاری و لادی» از تولیدات صدای مرکز کردستان در چهارمین جشنواره اعتیاد و رسانه جایژه ویژه هیات داوران و لوح تقدیر را دریافت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای مرکز کردستان،چهارمین جشنواره اعتیاد و رسانه در بخشهای مختلف رادیوی، تلویزیونی، مقاله و عکس در تهران برگزار شد و در این جشنواره برنامه لاری و لادی به معنای بیراهه در روستا به تهیه کنندگی و گزارشگری تورج میناگری و صدابرداری زینب محبوبی که در بخش مستند گزارشی رادیویی شرکت کرده بود توانست جایزه ویژه هیات داوران و لوح تقدیر جشنواره را کسب کند.

مستند لاری و لادی به موضوع اعتیاد در روستاهای استان کردستان می پپردازد و در مدت ۲۰ دقیقه سعی بر آن شده است که از جوانب مختلف به بررسی دلیل اعتیاد در روستا و تاثیرات مخرب اعتیاد و راهکارهای جلوگیری از گسترش این بلای خانمانسوز بپردازد.

کد خبر 3660574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha