پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

تحرک جدید رژیم های عربی برای نزدیک شدن بیشتر به تل آویو

تحرک جدید رژیم های عربی برای نزدیک شدن بیشتر به تل آویو

شبکه ۱۰ رژیم صهیونیستی در گزارشی عنوان کرد که برخی کشورهای عرب منطقه در صدد اعمال تغییرات در طرح سازش عربی با رژیم اسرائیل برای تقویت بیشتر روابط هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معا، شبکه ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع دیپلماسی غربی اعلام کرد که برخی کشورهای عربی در صدد ایجاد تغییراتی در طرح سازش سعودی و طرح سازش عربی با رژیم اسرائیل به منظور از سرگیری مذاکرات سازش هستند  تا در مقابل تغییراتی در روابط میان آنها و رژیم اسرائیل ایجاد شود.

بر اساس این گزارش این شبکه عنوان کرد: برخی کشورهای عربی از جمله عربستان، کشورهای حاشیه خلیج فارس، اردن و مصر آماده هستند تا تغییراتی را در طرح سازش عربستان و طرح اعراب برای صلح با اسرائیل به منظور از سرگیری مذاکرات سازش اعمال کنند و در مقابل نیز روابط این کشورها با رژیم اسرائیل دستخوش تغییر شود.

در ادامه این شبکه صهیونیستی اعلام کرده است که عربستان و برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس از طریق فرستاده های بین المللی مانند «تونی بلر» نخست وزیر سابق انگلیس پیام هایی در این راستا به رژیم اسرائیل ارسال کرده اند و منتظر پاسخ رسمی رژیم اسرائیل به پیشنهاد تغییر و بازنگری هستند؛ به ویژه در رابطه با بازگرداندن بلندی های جولان و حق بازگشت که در طرح صلح عربی بر آن تاکید شده است.

این شبکه متعلق به رژیم صهیونیستی عنوان کرده است: به محض اینکه کشورهای عربی مذکور پاسخ اسرائیل را دریافت کنند، مذاکرات مربوط به اصلاح و تغییر به رهبری مصر آغاز خواهد شد تا بر مبنای آن این مذاکرات از سرگرفته شود. همچنین در برخی جریان ها در میان رهبران کشورهای عربی در منطقه که با اسرائیل ارتباط ندارند، اراده ای برای تغییر شکل روابط با اسرائیل وجود دارد.

شایان ذکر است که بر اساس طرح سازش سعودی ها در سال ۲۰۰۲ و طرح صلح عربی در سال ۲۰۰۷ بر حق بازگشت جولان به سوریه و حق بازگشت آوارگان تاکید می شد اما به نظر می رسد که تغییراتی که قرار است رژیم های سازشکار صورت دهند همین این دو موضوع را هدف قرار خواهد داد.

 

کد خبر 3664502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha