پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ خرداد ۱۳۹۵، ۲۰:۴۱

از سوی شورای اسلامی شهر دامغان

۱۸۰ میلیون تومان اعتبار به حوزه ورزش دامغان اختصاص یافت

۱۸۰ میلیون تومان اعتبار به حوزه ورزش دامغان اختصاص یافت

دامغان - رئیس کمیسیون ورزشی شورای اسلامی دامغان از اختصاص ۱۸۰میلیون تومان اعتبار در بودجه سال ۹۵ به حوزه ورزش این شهر خبر داد و گفت: این رقم در سال گذشته ۱۵۰میلیون تومان بود.

مجتبی ایمانیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بودجه تصویبی شورای اسلامی شهر دامغان در سال ۹۴ برای حوزه ورزش این شهر رقمی معادل ۱۵۰میلیون تومان بود که این میزان در بودجه سال جاری به ۱۸۰میلیون تومان افزایش یافت.

وی اضافه کرد: یکی از اقدامات خوب شورای اسلامی شهر دامغان ایجاد باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری این شهر بود که اقدامات و فعالیت های خوبی در حوزه ورزش شهرستان را رقم زد.

رئیس کمیسیون ورزشی شورای اسلامی شهر دامغان با بیان اینکه همه ما نسبت به امر ورزش رسالت و مسئولیت فراوان داشته و داریم گفت: این شورا همواره همراه ورزشکاران بوده و این مهم را یک افتخار برای خود می داند.

کد خبر 3664627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha