پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۲۷

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران:

پناهگاه حیات وحش دودانگه پارک ملی می شود/افزایش شمار مرال

پناهگاه حیات وحش دودانگه پارک ملی می شود/افزایش شمار مرال

ساری - مدیرکل حفاظت محیط‌زیست مازندران گفت: پناهگاه حیات‌وحش دودانگه و چهاردانگه تبدیل به پارک ملی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر مهردادی عصر سه‌شنبه در نشست با خبرنگاران افزود: مازندران به دلیل داشتن مناطق چهارگانه دارای شرایط خاصی است زیرا همه مناطق حوزه محیط‌زیست را در خود جای‌داده است و ۲۲ درصد از اراضی استان به مساحت ۵۰۷ هزار هکتار را تشکیل می‌دهند.

وی عنوان کرد: پناهگاه حیات‌وحش دودانگه و چهاردانگه و بخشی از مناطق کیاسر به پارک ملی تبدیل می‌شود و این طرح در شورای عالی حفاظت محیط‌زیست در دست بررسی است.

مدیرکل محیط‌زیست مازندران ادامه داد: ۲۲۷ گونه گیاهی، ۲۶ گونه پستاندار، ۴۸ گونه پرنده در این منطقه وجود دارد که نیاز است به پارک ملی تبدیل شود.

وی بارد برخی مطالب نظیر اینکه محیط‌زیست سبب کندی روند توسعه استان می‌شود گفت: به ۹۵ درصد استعلام‌های وارده به محیط‌زیست پاسخ مثبت داده می‌شود اما برخی‌ها مشکلات خود را پشت محیط‌زیست پنهان می‌کنند.

مدیرکل محیط‌زیست مازندران تصریح کرد: محیط‌زیست پیگیری بحث پنجره واحد بوده و از معدود استان‌هایی هستیم که نسبت به راه‌اندازی این پنجره اقدام کرده‌ایم.

مهردادی ادامه داد: در سال گذشته تعداد مجوزهای زیست‌محیطی بهره‌برداری صادرشده در استان در بخش‌های مختلف حدود هزار و ۸۵۵ مورد بوده است و درمجموع پنج هزار مجوز صادر کرده‌ایم.

وی اظهار داشت: همچنین با نظارت‌های صورت گرفته، بین ۱۵ تا ۲۰ درصد وضعیت آلودگی‌ها در بخش واحدهای صنعتی کاهش‌یافته است، این در حالی است که ۷۰۰ واحد از سه هزار واحد صنعتی استان جزو واحدهای آلاینده به شمار می‌روند.

وی با اشاره به ۱۶۶ واحد در لیست واحدهای آلاینده قرار دارند گفت: با پایش های صورت گرفته توانستیم این میزان را ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش دهیم اما تنها ۱۲ شهرک‌های صنعتی دارای تصفیه‌خانه هستند که بیشتر این واحدها شرایط لازم را ندارند.

مدیرکل محیط‌زیست مازندران با اشاره به وجود ۲۳ رودخانه بزرگ و دارای اهمیت زیست‌محیطی در استان گفت: سه رودخانه استان هراز، سردآبرود و هراز جزو رودخانه‌های حفاظت‌شده هستند.

وی با بیان اینکه همیشه این نگرانی وجود دارد که از نظر تنوع زیستی در استان با مشکل مواجه بوده ایم گفت: در دو سال گذشته با جذب ۱۰۰ نیرو در قالب محیط بان نسبت به حفاظت از گونه های زیستی گام برداشته ایم.

مهردادی یادآور شد: طی سه سال اخیر شمار مرال ها حدود ۲۰ درصد نسبت به سال های قبل افزایش یافته است و تعداد کل و بز، قوچ و میش نیز با رشد ۱۷ درصدی مواجه بوده ایم.

کد خبر 3680336

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha