به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس، زهرا افتخاری در حاشیه بازدید از مركز فرهنگی هنری شهرستان سپیدان با صالح مشتاقی لار، فرماندار این شهر دیدار كرد.
مدیر كل كانون فارس در این دیدار بر لزوم توجه فرمانداران به مراكز فرهنگی هنری كانون و به ویژه مركز فرهنگی هنری كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان در سپیدان اشاره كرد و گفت: این نهاد فرهنگی كه متولی تخصصی آموزش غیر مستقیم به كودكان و نوجوانان است نیازمند اختصاص بودجه و نگاه مثبت مسئولان است تا در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل همچنان با قدرت به انجام فعالیت های فرهنگی هنری و ادبی ادامه دهد.
وی افزود: كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و كتابخوانی به انجام فعالیت های مختلف در پایگاه های ثابت، سیار و پستی می پردازد و از این راه به كودكان و نوجوانان خدمت رسانی می كند.
افتخاری گفت: در بحث اختصاص بودجه ۲ درصد نفت و گاز، ماده ۱۸۰ و تملك دارایی نیاز به حمایت داریم و از فرماندار سپیدان خواست تا در بودجه امسال كانون را حمایت و در زمینه تعمیر و محوطه سازی مركز كانون را یاری كند.
فرماندار سپیدان كه در كودكی و نوجوانی عضو كانون پرورش فكری بوده و خاطرات خوبی از آن دوران به یادگار دارد گفت: یقین دارد كه كانون همچون گذشته بهترین و در شكل گیری شخصیت كودكان و نوجوانان بسیار مؤثر است.
مشتاقی لار اضافه كرد: تلاش در حوزه فرهنگ، ثمرات خوبی را در پی دارد و بدون فرهنگ و فرهنگ سازی نتایج مثبتی در سطح شهر حاصل نمی شود.
وی با بیان اینکه به كانون یقین و باور دارد و در كمك به آن كوتاهی نخواهد كرد، گفت: در اسرع وقت از كانون سپیدان دیدار مجدد خواهد داشت و در اختصاص دادن اعتبارات سال ۹۵ به كانون سپیدان تلاش می كند.
مدیر كل كانون فارس در این سفر از ساختمان مركز فرهنگی هنری سپیدان بازدید به عمل آورد و در فعالیت نقاشی و سفالگری اعضا شركت كرد و با مربیان به گفتگو نشست.
این درحالیست که موضوع تأسیس رصدخانه مركز فرهنگی هنری جهرم در دیدار مدیر مراکز کانون فارس با علیرضا صحرائیان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان جهرم مطرح و ضمن موافقت فرماندار با این طرح مکان مناسبی جهت رصد خانه انتخاب شد.
در این دیدار درخواست بهره مندی کانون از سهمیه ۲ درصد حاصل از فروش نفت و گاز و پیگیری احداث شعبه کانون در شهر قطب آباد که در سفر اخیر مدیرکل کانون استان به جهرم در دیدار با فرماندار موافقت شده بود، در اختیار فرماندار قرار گرفت و صحرائیان جهت پیگیری و اقدام لازم قول مساعد داد.
نظر شما