کاوه مرد افکن در گفتگو با خبرنگار مهر، از آمادگی اتوبوسرانی کرمانشاه برای خدمت رسانی به مردم در شب های قدر خبر داد.
معاون اتوبوسرانی کرمانشاه افزود: برای این منظور ۵۰ دستگاه اتوبوس در نظر گرفته شده که مردم را به صورت رایگان جا به جا خواهند کرد.
مرد افکن خاطر نشان کرد: از این تعداد دستگاه اتوبوس ۳۵ دستگاه در اختیار مسجد جامع، ۸ دستگاه مسجد حاج شهبازخان و ۶ دستگاه نیز در اختیار مسجد المهدی خواهد بود.
وی گفت: اتوبوس ها تا ساعت انتهایی شب در شهرک های مختلف به مبادی ترمینال ها جابجایی مسافر دارند و پس از آن درب مساجد توقف می کنند تا پس از مراسم احیا مردم را به مقصد های خود برسانند.
معاون اتوبوسرانی کرمانشاه در پایان تاکید کرد که مشکلی از نظر جابجایی شرکت کنندگان در مراسم احیا در شهر کرمانشاه وجود ندارد.
نظر شما