پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۴

با صدور پیامی صورت گرفت؛

دعوت استاندار از مردم اصفهان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس

دعوت استاندار از مردم اصفهان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس

اصفهان - استاندار اصفهان با صدور پیامی مردم ولایت‌مدار و همیشه در صحنه اصفهان را به شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان، رسول زرگرپور ضمن اعلام همبستگی با ملت مظلوم فلسطین و اظهار انزجار از اقدامات رژیم صهیونیستی، از آحاد مردم انقلابی، ولایت‌مدار و همیشه در صحنه استان اصفهان دعوت کرد که در راهپیمایی روز جهانی قدس حضور یابند.

وی در این پیام آورده است: روز جهانی قدس، روز فریاد انزجار و نماد آزادی‌خواهی و ظلم‌ستیزی مردم مستضعف دنیاست، روزی که مشت‌های وحدت و یک‌پارچگی به همدیگر گره می‌خورند و در صفوف میلیونی در سرتاسر جهان بر پیکره پوشالی و جعلی رژیم اشغال‌گر فرود می‌آیند؛ روزی است که هرساله با هوشمندی حکیمانه و دوراندیشی الهی امام راحل(ره) به روز وحدت و همبستگی ملل مسلمان جهان در حمایت از قدس شریف بدل شده است.

استاندار اصفهان در ادامه می‌افزاید: روز جهانی قدس امسال در حالی فرا می‌رسد که شرایط حساس منطقه‌ای و جنایات شبانه‌روزی گروهک‌های تکفیری و عوامل استکبار و صهیونیسم بین‌الملل در سرزمین‌های اسلامی بیش از پیش نمایان شده است و ایجاب می‌کند که امسال نیز امت روزه‌دار و مومن ایران اسلامی بار دیگر وظیفه دینی و ایمانی خود را در برابر ستمگران و زورگویان عالم فریاد زنند و همانند گذشته به فریادهای «هَل مِن ناصر یَنصُرنی» مردم مظلوم فلسطین لبیک گفته و در راستای زنده‌نگهداشتن روحیه ظلم‌ستیزی و ظلم‌ناپذیری مردم ایران و جهان در مقابل استکبار و استبداد در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس شرکت کرده و ضمن تجدید عهد و میثاق مجدد با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و لبیک به ندای خلف صالحش مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) با نشان دادن عزم و اراده خویش در حمایت از آرمان‌رهایی قدس شریف، برگ زرین دیگری را در تاریخ انقلاب اسلامی به یادگار بگذارند.

وی در پایان این بیانیه اضافه می‌کند: اینجانب ضمن اعلام همبستگی با ملت مظلوم فلسطین و اظهار انزجار از اقدامات رژیم صهیونیستی، از آحاد مردم انقلابی، ولایت‌مدار و همیشه در صحنه استان اصفهان دعوت می‌کنم که با شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین و برائت از رژیم اشغال‌گر قدس و ایادی استکبار جهانی همگام با سایر مسلمانان جهان، تبلور دیگری از وحدت امت اسلامی را پدید آورند.

کد خبر 3698795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha