پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۴۴

امام جمعه قزوین:

بذر هنر انقلاب باید به باغستانی پرثمر در جامعه تبدیل شود

بذر هنر انقلاب باید به باغستانی پرثمر  در جامعه تبدیل شود

قزوین- نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین گفت: حرکت فرهنگی که در استان در زمینه هنر دینی و انقلابی آغاز شده است جای بسی امیدواری دارد و باید بذر این هنر به باغستانی پرثمر تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالکریم عابدینی پنج شنبه شب در دیدار با هنرمندان انقلابی و تقدیر از هنرمندان حامی فلسطین بیان کرد: هر کدام از ما اگر به جایی رسیده ایم به سبب برخورداری از برکتی بوده که در کارهای ما وجود داشته است چنانکه برکت در کارها مانند اکسیری است که همه چیز را معجزه گونه به سامان می کند.

وی بیان کرد: آنچه که در فیلم بادیگارد به کارگردانی آقای ابراهیم حاتمی کیا دیدم، تجلی برکت در هنر بود و باید دانست که این موضوع تنها از طریق هنر و شکل هنری نیست که در دلها نفوذ می کند بلکه تجلی برکت است که هنر را در دلها نفوذ می دهد.

امام جمعه قزوین با اشاره به حدیثی از رسول گرامی اسلام(ص) در وصف ماه مبارک رمضان تصریح کرد: حضرت یکی از ویژگی های ماه مبارک رمضان را برکت این ماه برشمرده اند و چشمه برکت این ماه نیز مطابق آیات قرآن «انا انزلناه فی لیله المبارکه» و یا «انا انزلناه فی لیله القدر»، شب مبارک قدر است که قرآن در آن نازل شده و همه برکات این ماه در این آیه قرآن است.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهارکرد: مطابق فرمایش قرآن، اگر این برکت در زندگی انسان ها وارد شود یک شب ارزشمندتر از هزار ماه خواهد بود حال این برکت می بایست در سایر شئون نیز وارد شود چنانکه در هنر نیز برکت همین تاثیر را دارد.

آیت الله عبدالکریم عابدینی یادآورشد: در شعر شهریار آنجا که در وصف حضرت امیرالمومنین سخن می گوید، همین برکت را می بینیم همانگونه که در کتاب الغدیر، بحارالانوار، تفسیر المیزان و مفاتیح الجنان نیز این برکت دیده می شود.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حرکت فرهنگی که در استان در زمینه احیا و تولید هنر دینی و انقلابی آغاز شده است، جای بسی امیدواری دارد و باید بذر این هنر به باغستانی پرثمر تبدیل شود.

امام جمعه قزوین اضافه کرد: فیلم هایی که در انواع مختلف در این جلسه پخش شد ما را جداً امیدوار کرد چنانکه احساس کردم این شهر در زمینه هنر زنده است بر همین اساس هر چه در توان داشته باشیم در این زمینه صرف خواهیم کرد.

وی ادامه داد: استان ما پایتخت خوشنویسی است اما در سایر زمینه ها نیز می تواند پایتخت فرهنگی باشد چنانکه شهر مردمان مومن، ولایتمدار و متدین اصفهان، پایه های اصلی هنر خود را از قزوین دارد و ریشه های این فرهنگ از قزوین به اصفهان رفته که امیدواریم این ریشه های فرهنگی امروز به مدد شما جوانان و هنرمندان احیا شود.

آیت الله عابدینی در پایان افزود: امیدواریم هر سال و در هر زمان شاهد کارهای جدید و نوآوری های ارزشمند شما جوانان هنرمندوانقلابی باشیم.

پخش دو فیلم «کالای کشتار» به کارگردانی محمد رضا امامقلی و «زمین بازی ما» به نویسندگی و کارگردانی «سید محسن مهاجری» از کارگردانان قزوینی و تقدیر از این دو هنرمند همچنین برپایی نمایشگاه کاریکاتور با موضوع هلوکاست از دیگر برنامه های تدارک دیده شده در این دیدار بود.

کد خبر 3699392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha