به گزارش خبرنگار مهر، محمدفرید لطیفی ظهر یکشنبه در نشست شورای هماهنگی بحران مناطق آسیب دیده از سیل استان ایلام اظهار کرد: بخش زیادی از خسارت های ناشی از وقوع سیل در کشور به دلیل اجرا نشدن طرح های آبخیزداری است و نقش آنها در مقابله با حوادث توسط کارشناسان به اثبات رسیده است.
وی افزود: اخیرا تفاهم نامه ای از سوی این مدیریت با وزارت جهاد کشاورزی برای اجرای طرح های آبخیزداری منعقد شد که بر این اساس دو هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد طرح های آبخیزداری اختصاص می یابد.
معاون ستاد بحران کشور یادآور شد: بخشی از این اعتبار نیز استان ایلام اختصاص یافته که اداره کل منابع طبیعی استان باید هر چه سریع تر نقاط مورد نظر برای اجرای این طرح را مشخص و طرح های آبخیزداری و لایروبی طرح های گذشته را نیز در دستور کار قرار دهد.
لطیفی ادامه داد: تفاهم نامه ای نیز با وزارت نیرو برای لایروبی رودخانه ها صورت پذیرفته که در قالب این طرح منازل و اماکن آسیب دیده به صورت اصولی و منطقی بازسازی و یا تعمیر شوند.
وی تاکید کرد: بخش زیادی از خسارت های ناشی از سیل به دلیل قرار گرفتن منازل و زمین های مردم در حاشیه مسیل هاست که باید هرچه سریع تر نسبت به جابجایی این نقاط اقدام کرد.
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران اضافه کرد: محدودیت اعتبارات دولتی امکان پاسخگویی به تمامی خسارت های ناشی از حوادث غیرمترقه را ناممکن می کند و هدف دولت حذف پرداخت خسارت های ناشی از حوادث و بلایای طبیعی و ترغیب دستگاه های دولتی و مردم به بیمه کردن اموال منقول و غیرمنقول خود از طریق بیمه است.
لطیفی گفت: دستگاه های دولتی تاکنون در بیمه کردن دارایی ها خود عملکرد قابل دفاعی تنداشته و تنها ۲۵ درصد اموال دولتی بیمه شده اند.
نظر شما