۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۷:۰۷

فرمانده انتظامی دزفول خبر داد:

دستگیری تولید کننده پودرهای شوینده تقلبی در دزفول/ کارگاه پلمب شد

دستگیری تولید کننده پودرهای شوینده تقلبی در دزفول/ کارگاه پلمب شد

دزفول- فرمانده انتظامی دزفول از دستگیری یک فرد تولید کننده پودرهای شوینده غیرمجاز در این شهرستان خبرداد.

سرهنگ علی الهامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مطابق با گشت بازرسی که نیروهای انتظامی دزفول با بازرسان تعزیرات حکومتی به عمل آورند، دو تن پودر شوینده تقلبی و غیرمجاز کشف و ضبط شد.

وی افزود: تولید کننده متخلف این مواد شوینده را در منزل مسکونی تولید و عرضه می کرد ضمن اینکه وی نشان استاندارد جعلی را برروی پاکت این پودرهای شوینده غیربهداشتی حک کرده بود.

فرمانده انتظامی دزفول گفت: متصدی کارگاه خانگی مذکور به دلیل تخلفات صورت گرفته از مدت ها پیش تحت پیگرد قانونی قرار داشت و سرانجام دستگیر و تحویل مقام قضایی برای سپری کردن محکومیت خود داده شد.

الهامی یادآور شد: این کارگاه خانگی تولید و عرضه پودرهای شوینده غیرمجاز نیز مطابق با دستور قضایی پلمب شد.

کد خبر 3719282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha