به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر کوروش کمالی سروستانی رییس مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در مراسم افتتاحییه این شاخه، گفت: سازمان اسناد و کتابخانه ملی مؤسسه ای آموزشی، علمی، پژوهشی و خدماتی است که در دو بخش کتابخانه ملی و اسناد ملی به فعالیت تخصصی می پردازد و همواره برای همکاری با سازمان های اطلاع رسانی آمادگی دارد.
در ادامه دکتر محمدجواد دهقانی با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در دنیای امروز و بیان این نکته که وظیفه خطیر اطلاع رسانی در سطح کشور و منطقه بر عهده مرکز منطقه ای است، اظهار داشت: مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری آمادگی دارد تا شاخه خود را در تمام دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی افتتاح کند.
با راه اندازی شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس ، امکان استفاده از تمامی چهار میلیون مدرک علمی و منابع اطلاعاتی به زبانهای فارسی و انگلیسی و عربی برای مراجعان به این کتابخانه فراهم شده است.
از این پس مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس همچون سایر شاخه های مرکز منطقه ای در کشور، دسترسی وسیع بدون محدودیت به متن کامل مقالات الکترونیکی فارسی، مقالات الکترونیکی عربی، مقالات کنفرانس ها، اطلاعات کتابشناختی و متن کامل برخی از پایان نامه های انگلیسی و محتوای پایگاه های موضوعی موجود در وب سایت مرکز منطقه ای را خواهند داشت.
این منابع شامل بیش از ۲ میلیون مقاله انگلیسی، ۲۴ هزار عنوان مقاله عربی از کشورهای اسلامی،۸۳۰ هزار مقاله فارسی، ۴۶هزار کتاب، ۶۳ هزار مقاله از کنفرانس ها، نقشه ها، پایان نامه ها، ۳۶هزار طرح تحقیقاتی در قالب چکیده و یا متن کامل، ۵۸ هزار عنوان مقاله روزنامه ها و... است.
نظر شما