پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۱۱

با موافقت هیات وزیران؛

وام ۴۵۰ میلیونی خرید مسکن به پرسنل نیروی انتظامی پرداخت می شود

وام ۴۵۰ میلیونی خرید مسکن به پرسنل نیروی انتظامی پرداخت می شود

هیئت دولت با پرداخت وام خرید مسکن به میزان ۴۵۰ میلیون ریال برای تعداد ۲۷ هزار نفر از کادر نیروی انتظامی با سود ۴ درصد موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هیئت دولت در جلسه روز چهارشنبه به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهور،  با پرداخت مجموع مبلغ ۱۱ هزار و ۵۰۹ میلیارد ریال به نیروی انتظامی برای پرداخت وام خرید مسکن به کادر این نیرو به میزان سقف فردی ۴۵۰ میلیون ریال (۴۵ میلیون تومان) با سود ۴ درصد موافقت کرد.

بر این اساس سازمان برنامه و بودجه مابه التفاوت سود تعیین شده سهم متقاضی را تا نرخ مصوب شورای پول و اعتبار را تضمین و پرداخت خواهد کرد.

همچنین هیئت دولت در این جلسه دستورالعمل اخذ عوارض در مناطق آزاد تجاری – صنعتی و چگونگی حل اختلاف بین سازمان خصوصی‌سازی و تأمین اجتماعی را اصلاح کرد.

هیئت وزیران در ادامه جلسه میزان کمک هزینه قابل پرداخت به مراکز توانبخشی غیردولتی را در سال ۱۳۹۵ مشخص و افزایش داد.

بر این اساس میزان کمک هزینه (یارانه) پرداختی سازمان بهزیستی به مراکز غیردولتی روزانه و شبانه بابت نگهداری، خدمات توانبخشی، آموزشی و حرفه آموزی معلولان بدین شرح اعلام می شود. مراکز نگهداری روزانه درجه (۱) سالمندان و بیماران روانی مزمن ۳ هزار و ۸۱۰ میلیون ریال، درجه (۲) ۳ هزار و ۴۰۰ میلیون ریال، مراکز شبانه روزی درجه (۱) ۵ هزار و ۶۰۰ میلیون ریال، درجه (۲)- ۵ هزار و ۱۰۰ میلیون ریال و همچنین ارایه خدمات تخصصی توانبخشی در منزل به این افراد یکهزار و ۳۴۰ میلیون ریال و کارگاه‌های تولیدی ۳۹۲ میلیون ریال خواهد بود.

همچنین به مراکز شبانه‌روزی درجه (۱) جهت نگهداری معلولان، سالمندان و بیماران روانی مزمن فاقد سرپرست ۶ هزار و ۷۲۰ میلیون ریال و درجه (۲) ۶ هزار و ۲۲۰ میلیون ریال تخصیص یافت.

به مراکز شبانه درجه (۱) جهت نگهداری معلولان، سالمندان و بیماران روانی مزمن با نیازهای خاص (ایدز، هپاتیت، ام اس، آلزایمر و ضایعه نخاعی) ۶ هزار و ۷۲۰ میلیون ریال پرداخت می شود.

برای مراکز نگهداری افراد دارای اطلاعات نافذ رشد (اوتیسم) روزانه درجه (۱) ، ۴ هزار و ۳۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

همچنین سازمان بهزیستی کشور مجاز شد با در نظر گرفتن کیفیت خدمات ارایه شده در مراکز مذکور و باتوجه به سقف اعتبارات مصوب، نسبت به پرداخت یارانه براساس درجه بندی مراکز منطبق با ضوابط مربوط اقدام کند.

هیئت وزیران، وزارت صنعت، معدن و تجارت را مجاز کرد که با هماهنگی معاونت حقوقی رییس جمهوری و وزارت امور خارجه اقدام به انجام مذاکره، پیش امضا و امضای موقت موافقتنامه تجارت ترجیحی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری لبنان در مدت سه سال آینده کند.

همچنین در این جلسه هیئت وزیران وزارت نیرو را به عنوان مسئول کمیسیون مشترک اقتصادی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اسلوانی تعیین کرد.

هیئت وزیران در جلسه روز چهارشنبه بند (د) ماده (۲۱۶) قانون برنامه توسعه را تداوم داد و با اصلاحی مقرر کرد که این مصوبه به صورت بند الحاقی به لایحه برنامه ۶ توسعه به مجلس ارایه شود.

بر این اساس در مورد حل اختلاف مراجع و دستگاه‌های اجرایی که بر اساس قانون اساسی مصوبات هیئت وزیران و نظر رییس جمهوری است، چنانچه به هر دلیل دستگاه اجرایی ذی ربط از اجرای تصمیم مرجع حل اختلاف خودداری کند، علاوه بر برخورد قانونی با مستنکف یا مستنکفین در چارچوب قانون رسیدگی به تخلفات اداری، سازمان برنامه و بودجه کشور مطابق رای مرجع مذکور، حداکثر ظرف مدت ۱۸ ماه از تاریخ و جدول رای، بدون الزام به رعایت محدودیت‌های جابجایی در بودجه تملک دارایی های سرمایه ای و هزینه ای، از محل تخصیص اعتبارات سنواتی دستگاهها، مبلغ مربوط را کسر و با مطالبات آنها تهاتر می کند.

در ادامه این حکم آمده است: در خصوص شرکت های دولتی و یا موسسات انتفاعی وابسته به دولت، اجرای تکلیف مذکور از محل حساب شرکت‌ها و موسسات انتفاعی یادشده و نزد خزانه به عهده وزارت مور اقتصادی و دارایی و خزانه داری کل کشور می باشد.

هیئت دولت یازدهم همچنین به وزارت نفت اجازه دادند که به نمایندگی از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران با شرکت ملی نفت قرارداد امضا کرده و درباره نحوه اندازه گیری حجم و وزن نفت شامل نفت خام و میعانات گازی و گاز طبیعی و فرآورده های نفتی وگازی طبق دستورالعمل مشخص اقدام کند.

هیئت وزیران همچنین به گزارش کمیسیون امور زیربنایی، صنعت ومحیط زیست هیئت دولت درباره اصلاح ماده (۵) آیین نامه اجرایی کمیسیوهای جلوگیری از سوانح راه آهن رسیدگی و آن را تایید کردند.

همچنین گزارش کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست هیئت دولت، درباره پیش نویس متن الحاقی به سند ملی راهبردی احیاء، بهسازی، نوسازی و توانمندسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد بشری در هیئت وزیران مطرح و به تصویب رسید.

در این گزارش موادی از قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری اصلاح شد.

این اصلاح به منظور حمایت از اجرای احیاء، بهسازی و نوسازی، پیشگیری از ایجاد و توسعه، جلب همکاری و مشارکت تمامی دستگاه‌های ذی ربط در فرایند احیاء و ایجاد مدیریت یکپارچه و ایجاد وحدت رویه بین عوامل مرتبط ملی و محلی در بافتهای فرسوده و ناکارآمد، به تصویب هیئت وزیران رسیده است.

در این جلسه، هیئت دولت، مرز ریمدان در استان سیستان و بلوچستان و شهرستان چابهار به عنوان مرز زمینی مجاز برای ورود و خروج وسایل نقلیه، کالا و مسافر مشخص شد.

هیئت وزیران در ادامه با اصلاح لایحه تشکل‌های مردم نهاد موافقت کرد. اصلاح این لایحه به منظور تسهیل در فعالیت آنها و همچنین اخذ مجوز از دستگاه‌های مربوطه اصلاح شده است.

کد خبر 3744217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حنیف ۱۵:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      1 0
      والا من با 15 سال سابقه تو ارتش و 15 سال کسور مسکن نه تنها به من وام ندادن الان میگن بیاین پولاتونو بردارین ببرین وام نداریم برا شما. خواهشا یکی بیاد مشخص کنه فرق بنده با یه گروهبان ناجا با 3 سال خدمت چیه هنوز مستاجرم و برادر هم خون بنده تو سپاه با سنوات کمتر از حقیر برا کجا خدمت میکنه که بهش وام چند ده تومنی دادن من هنوز نتونستم حق خودمو بگیرم هر چند مطمئن هستم شما نظرمو انتشار نمیدین و اگه احیانا هم منتشر کنین کسی جوابی به بنده نمیدهد
    • آرش ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      2 3
      خجالت آوره که این همه تبعیض بین نیروهای مسلح وجود داره ،مگه خون پرسنل نیروی انتظامی و سپاه از ارتش رنگین تره ،این همه بی توجهی به ارتش قطعا تاثیر بدی تو جامعه و پرسنل ارتش داره ، با این کار آقای روحانی رای یک میلیون خانواده ارتشی رو از دست داد.متاسفانه دی ماه 94 مجلس تصویب کرده که برابر مدرک تحصیلی باید ارشدیت داده بشه به نظامیان که این قانون هم تو ارتش اجرا نمیشه ....تبعیض تبعیض تبعیض
    • حسین ۱۹:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      0 0
      پس ارتش چی؟اصلا اهمیتی داره؟یکی هم به داد ما برسه با ده سال سابقه و ده سال دوری از خانواده نه تنها مستاجرم بلکه یه ودیعه مسکن ناچیزهم ندادن.
    • آقایی ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      0 0
      لطفا شکایت همین آقای ارتشی رو به مسئولان ارجاع بدید ببینیم چه جوابی دارن؟
    • ایدا ۲۰:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      0 1
      بدبخت ترین قشر این مملکت معلمهای بیچاره هستند که کلا تو این دم ودستگاه فراموش شدن.....
    • باقرزاده ۲۰:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      1 0
      سلام خدمت بردار عزیزارتشی جهت اطلاع یکی از شرایط وام مسکن برای کارکنان ناجا عضویت تو صندوق مسکن که ماهیانه از حقوق مبلغی کسر می شود _ حداقل نه سال سنوات خدمت بعد تازه میره تو نوبت تا چند سال پس گروهبان عزیز نیروی انتظامی با سه سال خدمت نمی تونه وام مسکن از سازمان بگیرد
    • مومنی ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      0 2
      حقوقشان که زیاده دیگه وام مسکن چیه؟؟؟؟؟بابا یکی به درد دل ما فرهنگیان برسه.تا کی باید تبعیض ببینیم؟من با ۲۴ سال سابقه هنوز مستاجرم
    • ریاحی ۲۱:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      1 1
      کمی به فکر فرهنگیان باشین.ممنون
    • مخفی ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      0 1
      سلام من الان ۱۲سال خدمت نیروی ناجا دارم کی گفته با سه سال خدمت وام مسکن میدن .؟؟؟من خودم هنوز این وام رو بهم ندادن تا بدن از این حرفا زیاده..
    • ستوان ۲ ناجا. زیر زمین نشین ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      1 0
      سلام. جناب همکار ارتشی شما فعلا نگران نباشید، اگه این قضیه محقق شد بعد شکایت کن تا حالا از این حرفا زیاد شنیدیم، بنده هم با ۱۸ سال سابقه هنوز مستاجرم تو زیر زمین میشینم، شرمنده زن و بچمون شدیم با این درآمد و تورم، با این همه انتظارات امروزی بچه ها فقط میتونیم درخواست بستنی ۵۰۰ تومنی بچه مو بپذیرم دیگه هیچی! در حال حاضر هم دنبال خونه میگردم برا اجاره گیرم نمیاد پول رهن اندازه کافی ندارم انشا الله همه صاحب خونه بشیم تا بتونیم به خدمت فکر کنیم.
    • میعاد ۲۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      1 0
      برادر من حالا بذار بگیرن بعد اعتراض کن وعده زیاد میده دولت
    • محمدی ۲۲:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      0 0
      ناعدالتی تا کی؟ به ما وام بافت فرسوده داده شد با نرخ سود 21درصد یعنی 30 میلیون تومان برای نوسازی هر طبقه داده شد و در بازپرداخت 109میلیون تومان می برند یعنی هر طبقه ماهی 703 هزار تومان و به مدت 156 ماه. کجای دنیا این طوری وام می دن؟!!!! این که بانکداری اسلامی نیست.
    • نیما عبدی ۲۳:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      0 1
      سلام. فرهنگی با 23 سال خدمت و سه فرزند هنوز مستاجرم گناه ما فرهنگیان چیه؟لطفا از این تسهیلات به ما نیز لطف بفرمایید پیش زن و بچه خجلیم
    • خسته ۲۳:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      2 0
      والا چی بگم ،منم تو این چند سال اونقدر از این حرفا شنیدم که تا به دستم نرسه باورم نمیشه
    • سیدرضا پورموسوی ۰۷:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
      1 0
      واقعا باورم نمیشه از وقتی سرداراشتری فرمانده محترم ناجا امدن واقعا یه تغییراتی در ناجا داره احساس میشه.یعنی منم صاحب خونه میشم؟ازشون تشکر میکنم و امیدوارم هرچه زودتر اجرایی شه..به امید اون روز
    • بینام ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
      0 0
      با سلام این وام همون کد۶۲بوده که بودجه نبود نمیدادن.الان میخوان بدن
    • ناجایی ۱۳:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
      1 0
      سلام.برادر ارتشی. نگران نباش .ان شاء الله مشکل شما هم حل میشه . درود بر نیروی های مسلح و جان بر کف ج .ا.ایران
    • ای بابا ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
      0 0
      خواهشا شرایط دریافت وام رو اعلام کنید.......
    • قراخانی ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
      1 0
      داداش من ۱۲ ساله تو ناجا شب و روز نداشتم تو مرز مقابل اشرار تو شهر هم که بودم جلوی اراذل و اوباش واستادم شما کجا بودی که داری واسه ناجا نظر میدی حق یه گروهبان ناجا هم خیلی بیشتر از اونیه که فک میکنی
    • محمد ۱۴:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
      1 0
      راستی بقیه پس چی؟فقط ۲۷۰۰۰نفر؟مظلوم بچه های نیرو انتظامی خودشونن بخدا.
    • سربازایران ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
      0 0
      پس ارتش چی؟
    • حمید ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۹
      0 0
      ای خدا ما مگه چه‌کردیم ک باید اینطور باشیم چرا فرق میذارن بین پرسنل نیروهای مسلح ...درسته همه زحمت میکشن .ولی هر کشوری دلش به قدرت ارتشش خوشه ..ما ارتشیها اصلا هیچ تسهیلات معیشتی نداریم برعکس ماه به ماه کسوراتمون بیشتر میشه..پرسنل ناجا هم کار میکنن..سپاه هم همینطور ‌‌.ولی یه گروهبان سه سال سنوات در سپاه و ناجا سریع بهش وام خوب کم بهره میدن ولی به ما وام ۲۴درصد.‌کم..یه سرهنگ ما با هزار بدبختیش مسکن نداره گردوخاک منطقه دیده ولی گروهبان .‌‌‌..خدمت ...اره
    • داود ۱۴:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۹
      0 1
      من عضو صندوق ذخیره فرهنگیانم و اصلا راضی نیستم. که دولت از ما فرهنگیان گرفته و به دیگران میدهد.
    • حاجی ۱۵:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۹
      1 0
      عزیزم چون تو بنیاد دزدی شد و پولها رو بردن از این طریق میخوان وام مسکن پرسنل رو بدن و هیچ لطفی نکردن ضمنا قرار نیست به گروهبان وام بدن
    • مهیار حسن پور ۰۰:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
      1 0
      به من که ۸ سال سابقه دارم میدن
    • روزیخواه ۰۲:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
      2 1
      منم یک معلمم نه تنها وام و اینجور چیزا خبری نیست بلکه حقوقمونم به زور میدن. البته خب اونا نیروی انتظامین . فرهنگی که نیستن برای پرداخت حقوق و اضافه کاری و معوقات و پاداش و.......... دولت پول نداشته باشه !!!!!!!!😞😞😞