۱۹ شهریور ۱۳۸۵، ۱۰:۲۴

در نامه اي به اصحاب رسانه عنوان شد؛

خداحافظي آشناي رسانه ها از كسوت سخنگويي وزارت امور خارجه / آصفي ؛ صادق بود و كم فروشي نكرد

خداحافظي آشناي رسانه ها از كسوت سخنگويي وزارت امور خارجه / آصفي ؛ صادق بود و كم فروشي نكرد

حميدرضا آصفي سخنگوي وزارت خارجه جمهوري اسلامي ايران در نامه اي، از توجه و همكاري و همدلي تمامي خبرنگاران و اصحاب رسانه در مدت همكاري با وي در كسوت سخنگويي وزارت امور خارجه ، صميمانه قدرداني كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" در نامه آصفي كه نسخه اي از آن خطاب به خبرگزاري "مهر" ارسال شده ، چنين آمده است:

اكنون درخاتمه 8 سال سخنگويي وزارت امور خارجه و با سپاس و شكرخداوند متعال، لازم مي دانم از توجه وهمكاري و همدلي آن عزيزان صميمانه قدرداني نمايم.

در مدتي كه گذشت با يكديگر فرود و فراز هايي را تجربه كرديم و اوقات تلخ و شيرين سياست خارجي كشور و روابط بين الملل را از نزديك دنبال كرديم.

بدون اغراق بهترين ساعات مسئوليت اينجانب ديدار و گفتگو با اصحاب رسانه ها بود كه از اين طريق اين امكان را مي يافتم تا با مردم شريف و بزرگوار ايران در ارتباط مستقيم باشم.

اين توفيق حاصل نمي شد مگر با مساعدت و همراهي همه عزيزان خبرنگار كه خود را  مرهون ايشان مي دانم.

تلاش داشتم در مدتي كه در خدمتتان بودم با صداقت و به دور از سياسي كاري با تمام توان در چارچوب اهداف مقدس نظام تلاش و فعاليت كنم و چنانچه كمبودي بوده، كه بطور قطع بوده است، صرفا بخاطر كم بضاعتي حقير و نه بي رغبتي و يا كم فروشي بوده است، كه اميدوارم خداوند سبحان و دوستان عزيز بر من ببخشايند.

در پايان با آرزوي توفيق و سلامتي براي آن عزيزان، از خداوند منان مي خواهم همه ما را در خدمت به اسلام، انقلاب اسلامي و آرمان هاي امام راحل (ره) موفق و مويد بگرداند.

خبرگزاري مهر : براي اين خدمتگزار صديق نظام اسلامي كه بي ترديد در ارتباط با رسانه ها و تبيين مواضع نظام اسلامي بر اساس مصالح ملي كم فروشي نكرد ، در مسئوليت هاي جديد استمرار توفيق و تاييد الهي را آرزو مي نماييم.

کد خبر 378039

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha