پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ شهریور ۱۳۸۵، ۱۴:۲۸

/ مراسم توديع و معارفه رئيس دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي /

علاقمند به بازنشستگي اعضاي هيأت علمي فعال دانشكده نبودم / تربيت اسلامي با جذب نيروهاي متدين و متخصص امكانپذير است

علاقمند به بازنشستگي اعضاي هيأت علمي فعال دانشكده نبودم / تربيت اسلامي با جذب نيروهاي متدين و متخصص امكانپذير است

رئيس جديد دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي گفت: مطلقا علاقمند نبودم كه اساتيد دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران از جمله دكتر "زماني" و ديگر اعضاي هيأت علمي فعال دانشكده بازنشسته شوند ليكن غالب استادان بازنشسته با ما همكار و همراهي خواهند داشت و بازنشسته هايمان را در ارزيابي نسبت عضو هيأت علمي به دانشجو كسر نمي كنيم.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، دكتر "غلامعلي افروز" - رئيس جديد دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران ظهر امروز در مراسم معارفه خود در تالار كوثر اين دانشكده با بيان اين مطلب افزود: به رغم كمبود اساتيد شاغل دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي سعي مي شود با جذب و جلب نيروهاي متدين و متخصص بتوانيم به اهداف عاليه نظام تعليم و تربيت اسلامي و روانشناسي بومي با فرهنگ اسلامي ايراني دست يابيم.

وي افزود: بايد روانشناسي و علوم تربيتي به دست كساني باشد كه بدانند اسلام چيست و تربيت اسلامي كدام است. فارغ التحصيلان ما بايد نظام تعليم و تربيت كشور را در دست گيرند و بايد با همت عالي تر و اراده اي ملي كارها به پيش رود.

رئيس جديد دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران اظهار داشت: بايد با مثبت انديشي و بدون سوء ظن و گمان كارها را به پيش برد و بحث ها را با تكريم به انسان ها باز كنيم. بايد اميد بخش و اميد آفرين باشيم. 

افروز اضافه كرد: دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران بايد قطب علمي كشور در اين حوزه شود و اين دانشكده نه تنها در سطح ملي بلكه در سطوح منطقه اي و جهاني بايد نقش موثرتري را ايقا كند لذا ايجاد ده ها رشته بين رشته اي كاربردي جديد در اين دانشكده ضروري است. در سطح منطقه و دنيا نيز بايد سوداي زيبا و قابل حصولي را در سر بپرورانيم و وظيفه ما اقتدار علوم انساني به طور عام و اقتدار روانشناسي به طور خاص است.

کد خبر 378764

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha