پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ شهریور ۱۳۸۵، ۱۴:۳۷

/ سال پيامبر اعظم (ص) و رسالت ادبي شاعران و نويسندگان معاصر - 39 /

نوشتن و سرودن از پيامبر (ص) به نويسنده و شاعر توانمند سپرده شود

نوشتن و سرودن از پيامبر (ص) به نويسنده و شاعر توانمند سپرده شود

علي باباجاني - شاعر نوجوانان ، گفت : كتابهاي بسياري با موضوع پيامبر اعظم (ص) به چاپ رسيده كه ويژه گروه سني كودك و نوجوان است ، اما اين آثار در محدوده حكايت هاي معمولي باقي مانده اند .




اين شاعر معاصر در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، با بيان اين مطلب افزود : آنچه نوجوان امروز از موضوعاتي چون زندگي پيامبر اكرم (ص) و ائمه اطهار (ع) در دسترس دارد ، همان آثار و حكايات معمولي است و در نهايت ، با خواندن اين آثار تنها مطلبي كه دستگيرش مي شود يك ديد معمولي به پيامبر اعظم (ص) است .  

علي باباجاني تصريح كرد : در صورتي كه قداست را از زندگي پيامبر (ص) برداريم و به زندگي مردمي حضرت نگاه كنيم ، مي توانيم درس هاي بزرگي از ايشان بگيريم ، چرا كه رفتار انساني پيامبر با مردم در همه سنخ و گروهي براي ما قابل توجه و تحسين است ، در اين زمينه ادبيات كودك و نوجوان نيز بايد فعال عمل كند .

اين شاعر كه به تازگي دو مجموعه شعر منتشر كرده است ، يادآور شد : آگاهي يافتن از مشكلات پيامبر اسلام در راه تبليغ و صدور دين اسلام و ساير مراحل زندگي حضرت ، مي تواند مخاطب را به كمال فكري برساند ، رودررويي آگاهانه پيامبر با مشكلات نيز مي تواند براي بچه هاي نسل ما سرشار از درس باشد ، اما بيان همه اينها براي كودكان و نوجوانان از عهده نويسنده و شاعر توانمند ساخته است ، نه عده اي كه فعلا فضاي كلي ادبيات كودك و نوجوان را با تصدي امور مربوط به اين حوزه در اختيار گرفته اند و از ميدان دادن به نسل هاي جديد خودداري مي كنند . 
کد خبر 378790

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha