پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر:

طرح نایب شهید توسط زائران اربعین استان بوشهر اجرا می‌شود

طرح نایب شهید توسط زائران اربعین استان بوشهر اجرا می‌شود

بوشهر - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر گفت: طرح نایب شهید توسط زائران اربعین استان بوشهر اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالرضا سروستانی صبح دوشنبه در سومین نشست کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین استان بوشهر اظهار داشت: یکی از برنامه‌های مهمی که در دستور کار قرار دارد، طرح تجمع ملی اربعین است که برنامه‌ریزی لازم برای این مهم انجام شده است.

وی ادامه داد: نخستین طرح تجمع ملی زائران اربعین حسینی استان بوشهر روز چهارم صفر مصادف با ۱۴ آبان‌ماه از ساعت ۱۰ صبح در مصلی جمعه بوشهر برگزار می‌شود و در مراکز شهرستان‌های استان نیز برگزار خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این تجمع فراخوان زائران اربعین و همایشی برای ایجاد آمادگی لازم بری حرکت دسته‌جات و زائران است.

وی با اشاره به شبیخون‌های دشمن و هدف گرفتن جوانان، بیان کرد: امور جوانان برای اجرای برنامه‌ها فعال شده است و طرح تجمع ملی زائران اربعین حسینی با مشارکت جوانان برگزار می‌شود.

سروستانی معرفی و تبیین شعار اربعین حسینی، بدرقه زائرین اربعین و تذکر نکات آموزشی پیاده روی از طریق سخنرانی و توزیع محصولات فرهنگی را از دیگر اهداف برگزاری این طرح عنوان کرد.

وی با تاکید بر لزوم اهتمام و توجه به فرهنگ ایثار و شهادت، اضافه کرد: هرچه داریم به برکت شهدا است و اینکه امروز زائران ما با امنیت کامل راهی سفر اربعین می‌شوند به برکت خون شهدا است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر بر لزوم احیای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تاکید کرد و افزود: طرح نایب الشهید امسال برای نخستین بار در برنامه پیاده‌روی اربعین اجرا می‌شود. در قالب این طرح هر یک از زائران به عنوان نایب یکی از شهدای استان در این پیاده‌روی حضور می‌یابند.

اجرای طرح تجمع ملی زائران اربعین 

دبیر گروه اجرایی نخستین طرح تجمع ملی زائران اربعین حسینی در استان بوشهر نیز در این نشست اظهار داشت: برای برگزاری طرح تجمع ملی زائران اربعین حسینی استان بوشهر با ۱۰ دانشگاه استان هماهنگی لازم انجام شده است.

علی ابوذر اضافه کرد: دانشجویان این دانشگاه‌ها روز چهارم صفر در مصلی جمعه حضور خواهند یافت و نخستین طرح تجمع ملی زائران اربعین حسینی در استان بوشهر با حضور گسترده جوانان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تاکید ما بر حضور دانشجویان زائر در این برنامه است، افزود: این مراسم جنبه اموزشی دارد و در قالب این برنامه بایدها و نبایدها گفته می‌شود.

دبیر گروه اجرایی نخستین طرح تجمع ملی زائران اربعین حسینی در استان بوشهر ادامه داد: حدود ۳۵۰ دانشجوی استان بوشهر امسال به کربلا اعزام می شوند.

وی اظهار داشت: امیدواریم با همکاری مسئولان صدا و سیما و دیگر فعالان تبلیغاتی و رسانه‌ای، اطلاع‌رسانی مناسب از این برنامه انجام شود و شاهد حضور حداکثری مردم و به ویژه زائران باشیم.

ابوذر از برپایی ایستگاه‌های صلواتی در حاشیه این مراسم خبر داد و افزود: برگزاری نمایشگاه تصویر و کتاب و همچنین توزیع محصولات فرهنگی از دیگر برنامه‌ها است.

تشریح جزئیات طرح نایب شهید

مدیرعامل کانون همبستگی فرزندان شاهد استان بوشهر نیز در این نشست اظهار داشت: امسال طرح نایب شهید در استان بوشهر اجرا می‌شود و هر یک از زائران اربعین استان به نیابت از یکی از شهدای استان به سفر می‌روند.

محمد جواد فرامرزی اضافه کرد: برای این طرح اطلاعات مربوط به همه شهدای استان روی سامانه ثبت می‌شود و هر یک از زائران استان می‌توانند یکی از شهدا را انتخاب کنند و نایب این شهید باشند.

وی بیان کرد: افرادی که می‌خواهند نایب شهید باشند نیز می‌توانند اطلاعات مربوط به شهید خود را روی سامانه بارگذاری کنند.

مدیرعامل کانون همبستگی فرزندان شاهد استان بوشهر خواستار اطلاع‌رسانی مناسب از طریق صدا و سیما و رسانه‌ها و همچنین تبلیغات گسترده محیطی برای اجرای این طرح شد.

کد خبر 3804502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha