به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان، حجتالاسلام مسعود صفی یاری در جلسه هم اندیشی نقش سازمان تبلیغات اسلامی در کاهش آسیب های اجتماعی گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بحث آسیب های اجتماعی امروزه یکی از مهمترین مسائل مطرح در سطح کشور است.
وی ادامه داد: بر این اساس تمام دستگاه های دولتی و نهاد های مردمی باید اقدامات و تلاش های خود را به سمت کاهش یا رفع آسیب های اجتماعی معطوف کنند.
صفی یاری با اشاره به نقش اداره کل تبلیغات اسلامی در کاهش آسیب های اجتماعی افزود: تمام توان و برنامه های این اداره باید به صورت مترکز و کارشناسی شده در جهت کاهش آسیب های اجتماعی به کار گرفته شود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان اعتیاد، طلاق، سکونتگاه های غیر رسمی، فساد اخلاقی و حاشیه نشینی را ۵ آسیب مهم اجتماعی در کشور دانست و اظهار کرد: خوشبختانه تحقیقات گسترده ای در خصوص وضعیت استان در میزان ابتلا به آسیب های اجتماعی انجام شده است که تکیه بر این تحقیقات می تواند مجریان را در انجام بهتر امور یاری دهند.
صفی یاری بیان کرد: در کاهش سطح آسیب های اجتماعی نباید از توان نیروهای داوطلب مردمی، خیرین و مبلغین غافل بود.
در این نشست هر یک از حاضرین به بیان راهکار های عملی خود در راستای کاهش آسیب های اجتماعی استان برآمدند.


نظر شما