پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

در حاشیه اجلاس اتحادیه بین المللی پارلمان ها؛

رئیس مجلس سوریه با هیات پارلمانی ایران در ژنو دیدار کرد

رئیس مجلس سوریه با هیات پارلمانی ایران در ژنو دیدار کرد

«هدیه عباس» با هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران که در اجلاس اتحادیه بین المللی پارلمان ها در ژنو سوئیس شرکت کرده است دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سانا، «هدیه عباس» رئیس مجلس سوریه روز سه شنبه در حاشیه اجلاس اتحادیه بین المللی پارلمان ها با هیات پارلمانی ایران که به ریاست «مصطفی کواکبیان» در این اجلاس در ژنو شرکت کرده است دیدار و گفتو کرد.

در این دیدار روابط دوجانبه بین ایران و سوریه، آخرین تحولات منطقه و راهکارهای تحکیم مواضع مشترک دو کشور در خصوص موضوعات جاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس مجلس سوریه در این دیدار با اشاره به مناسبات تاریخی سوریه و ایران، قدردانی مردم سوریه از جمهوری اسلامی ایران را به دلیل حمایت از این کشور در رویارویی با جنگ تروریستی پیش روی خود ابراز کرد. وی همچنین تاکید کرد: نبرد ما با تروریسم، افراط گرایی و استعمار مشترک است.

از سوی دیگر «مصطفی کواکبیان» رئیس هیات پارلمانی کشورمان نیز بر موضع ثابت ایران در قبال سوریه و تداوم حمایت از پایداری مردم این کشور در مواجهه با جنگ تروریستی و اقتصادی علیه سوریه تاکید کرد. وی همچنین تصریح کرد که پایداری مردم، ارتش و رهبران سوریه راه پیروزی علیه تروریسم و حامیان آن است.

کواکبیان همچنین از مواضع برخی کشورهای عربی و غربی که مدعی حمایت از مردم سوریه هستند و در عین حال در جهت پشتیبانی از تروریست ها و تسلیح آنها به منظور ویران کردن سوریه و کشتار مردم این کشور تلاش می کنند، انتقاد کرد.

کد خبر 3806288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha